Aktywne Wpisy

Vanche +80

Momento83 +52
#zdrowie badajcie się Mireczki i Mirabelki. Przypadkowo odkryte 2 tętniaki mózgu i rozwarstwienie tętnicy głównej szyjnej, niedrożnej w 90%, wszystko porobione przedwczoraj. Został jeszcze jeden w szyi ale to za 3 miesiące, bo nie jest aż tak groźny. Pozdrawiam doktora Macieja Misia, który chyba nie wiedząc, że nikt tego nie robi za jednym zamachem, zrobił to (a jakże) za jednym zamachem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śniadanko
Śniadanko
źródło: IMG_20260206_061346
Pobierz

Zacząłem chodzić na siłownię niedawno i cokolwiek widać że ćwiczy może 5 chłopa na 30 którzy przychodzą, więc co z tymi co nie chodzą?
@wcaleniepchamsiewmultikonto: No wiem, przeciez widuje jakie spaślaki mają laski i dlatego zastanawia mnie jak oni się nie wstydzą przy swoich kobietach zdjąc koszulki
To określenie niedoskonałości to chwyt marketingowy. Ludzie są niedoskonali, świat cały taki jest. To jego cecha, nie wada. Pomyśl dlaczego tak myślisz o sobie, od kogo najczęściej słyszałeś słowa krytyki za swój wygląd?
Współczuję i ściskam bo samoakceptacja co ciężka praca ale powoli krok po kroku do tego oboje dojdziemy 😘
@Saprofit: taka cena za poradę to chyba z fakturą