Wpis z mikrobloga

Czuję się głęboko rozczarowany tegoroczną #wykopaka . I to aż z dwóch powodów. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Po pierwsze: zapisałem się do formuły Little, żeby dostać Little. Logiczne, prawda? A co dostaję? Paczkę w wersji Gold Plus Ultra Mega Max. No ludzie, jak żyć?

Po drugie: paczka przyszła anonimowa. Anonimowa! To jest skandal, dramat i tragedia w jednym. Ja bym takiego użytkownika wrzucił na czarną listę!

A teraz przejdźmy do tragedii właściwej, czyli zawartości.

Paczka była wypełniona tak, że aż bałem się ją otworzyć, personalizacja zrobiona z taką starannością, że już wiem, że ktoś po drugiej stronie ma zdecydowanie za dużo serca i czasu. Zaznaczam że to nadal wersja Litte

A w środku?

Ogromny kufel, idealny do piwka, ale równie dobry do herbaty
Piwko i herbata jako wkładka do tego kufla
Szalik RKS Huwdu. kto im nie kibicuje?
Książka kucharska „Obiady w 15 minut”. Idealna dla mnie, bo 15 minut to dokładnie tyle ile mam na to czasu . A jak już dorobię się kuchni z prawdziwego zdarzenia to będę szaleć
Karta podarunkowa do Jysk o wartości takiej, że niejedna paczka przy niej wygląda jak wersja demo.
Samochodzik dla syna i żelki, obie rzeczy skonfiskowane zanim zdążyłem mrugnąć.
Wędeczka i rybka dla moich darmozjadów, czyli kotków
Książeczka dla syna na spokojne wieczory

Podsumowując: dramat, skandal i kompromitacja… czyli absolutnie fantastyczna paczka. Dzięki, mam nadzieję że się ujawnisz ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pokapake
Gmeras - Czuję się głęboko rozczarowany tegoroczną #Wykopaka . I to aż z dwóch powodó...

źródło: 20251209_174841

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 80
@Gmeras: jestem oburzony tą paczką! Kto to widzioł taką bogatą paczkę robić na lajcie?! To jest psucie rynku wykopakowego!!! ( ͠° °)
  • Odpowiedz
  • 2
@mielonkazdzika: jesteś zdrowy, to Rosyjska bajka bardzo popularna w Pl. Widziałem kilka odcinków nie było w niej żadnej ideologii ani "polityki" a jestem bardzo nastasiony przeciw RUS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz