Aktywne Wpisy

saycool 0
Miraski mam wolne pół miliona i brak pomysłu jak zainwestować.
Bardziej na longterm albo w coś co nie jest zbyt angażujące.
Jakiś czas temu grałem na #gielda ale pomimo kilku fajnych strzałów ostatecznie wiele nie zarobiłem.
Myślałem o jakimś ETFie albo zakupie nieruchomości, ale może macie lepsze pomysły?
#inwestowanie #biznes
Bardziej na longterm albo w coś co nie jest zbyt angażujące.
Jakiś czas temu grałem na #gielda ale pomimo kilku fajnych strzałów ostatecznie wiele nie zarobiłem.
Myślałem o jakimś ETFie albo zakupie nieruchomości, ale może macie lepsze pomysły?
#inwestowanie #biznes

Graner +27

Po pierwsze: zapisałem się do formuły Little, żeby dostać Little. Logiczne, prawda? A co dostaję? Paczkę w wersji Gold Plus Ultra Mega Max. No ludzie, jak żyć?
Po drugie: paczka przyszła anonimowa. Anonimowa! To jest skandal, dramat i tragedia w jednym. Ja bym takiego użytkownika wrzucił na czarną listę!
A teraz przejdźmy do tragedii właściwej, czyli zawartości.
Paczka była wypełniona tak, że aż bałem się ją otworzyć, personalizacja zrobiona z taką starannością, że już wiem, że ktoś po drugiej stronie ma zdecydowanie za dużo serca i czasu. Zaznaczam że to nadal wersja Litte
A w środku?
Ogromny kufel, idealny do piwka, ale równie dobry do herbaty
Piwko i herbata jako wkładka do tego kufla
Szalik RKS Huwdu. kto im nie kibicuje?
Książka kucharska „Obiady w 15 minut”. Idealna dla mnie, bo 15 minut to dokładnie tyle ile mam na to czasu . A jak już dorobię się kuchni z prawdziwego zdarzenia to będę szaleć
Karta podarunkowa do Jysk o wartości takiej, że niejedna paczka przy niej wygląda jak wersja demo.
Samochodzik dla syna i żelki, obie rzeczy skonfiskowane zanim zdążyłem mrugnąć.
Wędeczka i rybka dla moich darmozjadów, czyli kotków
Książeczka dla syna na spokojne wieczory
Podsumowując: dramat, skandal i kompromitacja… czyli absolutnie fantastyczna paczka. Dzięki, mam nadzieję że się ujawnisz ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pokapake
źródło: 20251209_174841
Pobierzźródło: 20251209_173932
Pobierzźródło: 1000056207
Pobierzźródło: scaled_11173
Pobierz