Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

Lupenski +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Można dodać jeszcze, że czasem wdzięczności domagają się za pomoc, którą przekazali indywidualni Polacy. Przy czym często tej wdzięczności za oddolne gesty Polaków domagają się osoby, które nic nie zrobiły.
Komentarz usunięty przez autora
Aż dziwne, że niektórym trzeba to tłumaczyć.
@czerwonykomuch: To jest właśnie ta słynna ukraińska wdzięczność, klamstwa i odwracanie kota ogonem. Nie warto kur*a było pomagać, nie warto...
Tak apropo Mychajło, kiedy schowacie do szafy zbrodniarzy pokroju Bandery i przestaniecie rżnąć głupa w sprawie Wołynia oraz zezwolicie na ekshumacje? Dla wielu
źródło: PKB_PL_logo
Pobierz@czerwonykomuch: srogie urojenia. Wyłącz internet, wyjdź z domu i zacznij żyć normalnym życiem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ben-cole miszka, ty jeszcze nikomu nie pomogłeś, więc za co niby oczekujesz wdzięczności?
Całe społeczeństwo może nie, ale faktycznie widać wszędzie pojazd po nich czy się należy czy nie. Moja znajoma była wolontariuszką i pomagała na dworcu a potem już jak nie miała z uchodźcami styczności nagle zaczęła po nich jechać. Okazało się, że naczytała się hejtu na fejsie. Ukraińcy nie są święci ale pojazd po nich przyjmuje już kuriozalne rozmiary. Mam to w pracy codziennie z pierwszej ręki pięćdziesięcioletnie chłopy bredzą
Komentarz usunięty przez moderatora
Zalatuje ukraińską propagandą z farmy trolli