Wpis z mikrobloga

No to mam. Mazda CX-30 właśnie wyjechała z salonu do mojego życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pod maską:
2.0 benzyna, 186 KM
Automat (bo życie jest za krótkie, żeby machać gałką xD)

Tak wiem, to nie BMW ale ja i BMW to dwa różne światy.

Pierwsze wrażenia?
Przyspiesza tak, że aż mi się kawa w kubku uśmiecha.
W środku jest cisza i ergonomia
System bezpieczeństwa pilnuje mnie jak babcia na przejściu dla pieszych
I nie przyciąga uwagi dresiarzy na światłach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czego chcieć więcej?

#chwalesie #motoryzacja #samochody
Sin- - No to mam. Mazda CX-30 właśnie wyjechała z salonu do mojego życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
...

źródło: IMG_0267

Pobierz
  • 221
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jerzu70: u ciebie przynajmniej jakoś to jest równo, a u OP mam wrażenie, że część ekranu jest zasłonięta.
Brzydko to wygląda, natomiast te nowe Mazdy (z ostatnich 5-6 lat) z zewnątrz są bardzo przyjemne dla oka.
  • Odpowiedz
@kasztan00:

Gdybyś chciał BMW z lepiej wykonanym środkiem od tej Mazdy, tobyś musiał chyba w siódemkę celować.

XDDDDDDD Niezłe wyparcie. Jeszcze takie głupoty zebrały sporo plusów.
  • Odpowiedz
@kasztan00: Przypadkowo wyszło tak, że kupiłem BMW X1 z 2020, bo trafił się bardzo fajny egzemplarz, chociaż nigdy nie chciałem tej marki, raczej nie będę jej fanem i nadal mam zgrzyt, że jeżdżę sebkowozem.
Segment ten sam co ta Mazda, a różnica we wnętrzu i jakości mocno na korzyść BMW. Weź jeszcze pod uwagę że ta Mazda to najnowszy model prosto z salonu. Porównaj teraz do wnętrza U11.
Też kiedyś
  • Odpowiedz
@Lardor: wnętrze CHR jest paskudne. Nie wiem jak Toyota przez lata tak zeszła na psy w tej materii

@Sin-: Ale mówicie tutaj o jakości wykończenia wnętrz? Czy wizualnie? Bo jeśli chodzi o wygląd wnętrza, to faktycznie oba są brzydkie i bardzo podobne, ale wnętrze c-hrki wygląda przecież znacznie lepiej od tej mazdy. Niby wiem, że to kwestia indywidualna, ale ta mazda wewnątrz wygląda trochę, jakby ktoś jej nie
  • Odpowiedz
najważniejsze że jak ukradną albo się zepsuje to na biednego nie trafiło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz