Aktywne Wpisy

zajsty +371
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz
Substytut +16
Pytanie do fanów #samochodoza #konfitura
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
źródło: volv
Pobierz

Pod maską:
2.0 benzyna, 186 KM
Automat (bo życie jest za krótkie, żeby machać gałką xD)
Tak wiem, to nie BMW ale ja i BMW to dwa różne światy.
Pierwsze wrażenia?
Przyspiesza tak, że aż mi się kawa w kubku uśmiecha.
W środku jest cisza i ergonomia
System bezpieczeństwa pilnuje mnie jak babcia na przejściu dla pieszych
I nie przyciąga uwagi dresiarzy na światłach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czego chcieć więcej?
#chwalesie #motoryzacja #samochody
źródło: IMG_0267
Pobierz@Sin-: CAN-LOCKA. I jak ktoś wcześniej pisał, dobre zabezpieczenie antykorozyjne.
źródło: IMG_4732
PobierzBrzydko to wygląda, natomiast te nowe Mazdy (z ostatnich 5-6 lat) z zewnątrz są bardzo przyjemne dla oka.
@Sin-: Łańcucha, kłódek i starej blokady na kierownicę aby nie ukradli?
Zdaje się, że nie widziałem nigdzie - ile cebulionów dałeś?
@Sin-: "el pi dżi"? :)
XDDDDDDD Niezłe wyparcie. Jeszcze takie głupoty zebrały sporo plusów.
Segment ten sam co ta Mazda, a różnica we wnętrzu i jakości mocno na korzyść BMW. Weź jeszcze pod uwagę że ta Mazda to najnowszy model prosto z salonu. Porównaj teraz do wnętrza U11.
Też kiedyś
@Sin-: Ale mówicie tutaj o jakości wykończenia wnętrz? Czy wizualnie? Bo jeśli chodzi o wygląd wnętrza, to faktycznie oba są brzydkie i bardzo podobne, ale wnętrze c-hrki wygląda przecież znacznie lepiej od tej mazdy. Niby wiem, że to kwestia indywidualna, ale ta mazda wewnątrz wygląda trochę, jakby ktoś jej nie