Wpis z mikrobloga

@kasx89: Ludzie piszą tu, że Roland zostanie starym kawalerem. Moim zdaniem niekoniecznie. Znam gościa, który nie umiał gadać z dziewczynami. Na dyskotekach szkolnych podpierał ściany gdyż wstydził się podejść do dziewczyny. Co gorsza nie był on przystojny. Był idealnym kandydatem na starego kawalera. Miał chłop jednak szczęście. Dopadła go pewna przedszkolanka. Ona też nie była żadną super laską- przeciętna dziewczyna. Wzięła sprawy w swoje ręce. To ona zapytała się go
  • Odpowiedz
@kasx89: https://wykop.pl/wpis/84176099/rolnikszukazony-jak-ola-wroci-do-roliego-to-az-smu

jeju, tego sie troche balem. Jednak gadzi mozg u kobiet wygrywa i nawet po tym co widziala jak obejrzala odcinki to dalej sie w to pakuje...

to jest ten case co z badboyem i 'ja go zmienie, innym sie nie udalo, ale mi z pewnoscia sie uda'. Ech, szkoda dziewczyny
@czuczupikczu +1
#rolnikszukazony

Jak Ola wróci do Roliego to… aż smutek będzie, szkoda dziewczyny
  • Odpowiedz
@taxi_driver92: ale p-----------o z tym dawcą nasienia. Może mieć niesprawne jajka lub uszkodzone plemniki. Zresztą - wystarczy spojrzeć na jego brata który wygląda jak Wiesiek spod budki z piwem. Rosyjska ruletka i nic więcej.
  • Odpowiedz
@kasx89: łeeee, a w finale tak dobrze grała oschłą i niezainteresowaną. Co te baby, jak one chcą przeżyć życie z kimś, z kim nie da się normalnie porozmawiać, wymienić poglądami, zapytać o radę. Oszalałabym z kimś, kto na moją próbę wyjaśnienia jakiegoś problemu uśmiecha się szeroko i z pustym wzrokiem mówi "nieważne, jest dobrze". XD
  • Odpowiedz