Wpis z mikrobloga

#polityka #heheszki #bekazprawakow #bekazpisu #blackpill
Tylko w Polsce ktoś mógł wpaść na pomysł, aby próbować robić gigachada z gościa, który wygląda 15 lat starzej, niż rzeczywiście ma lat xDD a potem zdziwienie Polaka, że on jest obiektywnie 7/10, ale brak par na tinderze xDDDDD
WscieklyIRozjuszonyManlet - #polityka #heheszki #bekazprawakow #bekazpisu #blackpill
...

źródło: z32452863AMP,Prezydent-Karol-Nawrocki-w-programie-Kanal-Zero

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WscieklyIRozjuszonyManlet: Sprawa z Batyrem jest czysto polityczna i nikt z niego nie robi gigachada, bo rzeczywiście uważa go za przystojnego, tylko robią z niego gigachada, żeby się słupki w sondażach zgadzały.

Jestem przekonany, że czysto fizycznie niemal każdej polce podoba się bardziej Trzaskowski, bo natury się nie oszuka, ale jednak polityka robi g---o z mózgu równie mocno co media społecznościowe.
  • Odpowiedz
@Jariii: czemu? Kiedyś jeszcze kilka lat temu to było dość dobre miejsce. Później zmienił się właściciel i aktualnym celem jest abyś tam nie znalazł partnera.
Ja sam znam kilka par co się poznało na Tinderze.
  • Odpowiedz
Sprawa z Batyrem jest czysto polityczna i nikt z niego nie robi gigachada, bo rzeczywiście uważa go za przystojnego, tylko robią z niego gigachada, żeby się słupki w sondażach zgadzały

@Danzuo:

OP nie ma wystarczającej inteligencji, żeby zrozumieć co tu jest napisane. A już tym bardziej sam dość do takich wniosków.
  • Odpowiedz
@Danzuo: szczerze? Wątpię. Podejrzewam, że jeśli zrobilibyśmy eksperyment z Trzaskowski i Nawrockim, którzy uderzają do klubu/galerii handlowej/wycieczce w góry czy innym miejscu, gdzie potencjalnie można poderwać kobietę to byłoby bliżej 50/50 dla obu panów (zakładając, że nie niosą za sobą rozpoznawalności i bagażu politycznego)
  • Odpowiedz
@Xandress: 50/50 to by bylo jakby do grupy wyborcow dolaczyc Sebixow i pozwolic Batyrowi ryknac. A tak na serio, na pewno by sie znalazly fanki polskiej urody Prezydenta, ale patrzac na dzisiejsze standardy atrakcyjnosci (chodzi mi tylko o jape/sylwetke) to raczej byloby bardziej 75/25 dla Trzaska ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@WscieklyIRozjuszonyManlet: Oczywiście że chad, chodzi pewnie, ryknie do żołnierzy, samą swoją postawą pokazuje że jest twardy, poza tym naperdalał się na ustawkach, tam nie ma mięczaków. wygląda starzej, bo całkiem możliwe że też sterydy były brane.
  • Odpowiedz
@WscieklyIRozjuszonyManlet: Już tam ciul, że nie wygląda najlepiej. Ale on dodatkowo po prostu wygląda nieprzyjemnie. Nawet na tym zdjęciu - oczka cwaniaczka, taki sam uśmiech, wygląda jak jakiś podstarzały dresiarz, który wieczorową porą podchodzi do ciebie i pyta (niby miło) czy masz jakiś problem, a za pazuchą już trzyma kosę. Albo myśli jak o----ć cię z mieszkania.
Żeby nie było to Trzaskowski wygląda dla mnie jak leniwy oskarek, ale takich
  • Odpowiedz