Aktywne Wpisy

Finesta +1052
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
PorzeczkowySok +65

Tylko w Polsce ktoś mógł wpaść na pomysł, aby próbować robić gigachada z gościa, który wygląda 15 lat starzej, niż rzeczywiście ma lat xDD a potem zdziwienie Polaka, że on jest obiektywnie 7/10, ale brak par na tinderze xDDDDD
źródło: z32452863AMP,Prezydent-Karol-Nawrocki-w-programie-Kanal-Zero
PobierzJestem przekonany, że czysto fizycznie niemal każdej polce podoba się bardziej Trzaskowski, bo natury się nie oszuka, ale jednak polityka robi g---o z mózgu równie mocno co media społecznościowe.
Ja sam znam kilka par co się poznało na Tinderze.
@Danzuo:
OP nie ma wystarczającej inteligencji, żeby zrozumieć co tu jest napisane. A już tym bardziej sam dość do takich wniosków.
@Danzuo: tylko szkoda że jest gejem xD
źródło: AA1CLtFK
PobierzŻeby nie było to Trzaskowski wygląda dla mnie jak leniwy oskarek, ale takich