Aktywne Wpisy

anoysath +94

forfiterex +57
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

najpierw musze zaplacic dla notariusza zeby sprawdzil meta dane
potem isc do notariusza ktory sporzadzil ten akt i go przetrzymuje
3/4 notariuszy mowi ze nie ma tych danych i nie widza co to za kancelaria
na czwartego juz sie wydarlem i dal mi te dane za sowita oplata (w lape)
dzwonie po akt notarialny z 2001 roku. Notariusz nie zyje zawiesil dzialalnosc xD
no i zajebisty system CRN skad ja mam teraz wiedziec bardzo wazne rzeczy dla mojego spadku?
chore panstwo, taka baze danych idzie postawic w 2 dni.
#notariusz #prawo #spadek #panstwozdykty
@Fury_Warrior: z różnych źródeł. Przecież te akty zapewne były gdzieś składane, ktoś też musiał przejąć dokumentację kancelarii albo jest w jakimś archiwum. To akt z 2001 roku gdzie system działa od 2009 chyba więc czego oczekujesz? Że ktoś wszystkie akty wstecz rejestrował ręcznie?
juz sama recepcja jest dla mnie tak nie mila ze nawet nie wiem jakim bufonem musi byc notariusz skoro tak traktuje recepcjonistki ale tak krzyczcie ze to w korpo molestuja! @KrolOkon
Proszę o wskazanie, która kancelaria obecnie przechowuje akta notarialne nieżyjącego notariusza XXX YYY, prowadzącego kancelarię w (adres). Interesuje mnie akt notarialny z dnia XXX, repertorium XXX, którego metadane znajdują się w CRN. Jestem osobą mającą interes prawny.
@Fury_Warrior: Ten akt znajdziesz w sądzie https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/prawo-o-notariacie-16794052/art-90
@marcpol dziekuje dla Ciebie, jestes the best juz od dlugiego czasu tak sadze