Wpis z mikrobloga

Poznałem niedawno dziewczynę i mimo, że jest całkiem ogarnięta i miła to caly czas p------i o medytacji, jodze i fizyce kwantowej XD juz mnie zaczyna w------c to gadanie bo od razu mam przed oczami te indyjskie stragany z syfem i hinduską kolędę 🤭
#rozowepaski #medytacja #zwiazki
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pepe_Roni: Ja za to się spotykałem z dziewczyną, co była szurnięta nt. Kościoła i nauk Szustaka z kanału Langusta na Palmie.
Na początku zachowywała się normalnie, nawet zbytnio nie chodziła do Kościoła, ale z czasem coraz bardziej się w to wciągała w gadanie tego dominikanina, i zaczęła wprowadzać w życie to co on tam gadał na kanale, dodatkowo zaczęła nakładać sobie jakieś dodatkowe posty w ramach pokuty. Jak mieliśmy jakieś
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: medytacja i joga to spoko formy relaksu i dbania o ciało i ducha. Oczywiście pod warunkiem, że się nie przesadza i nie dokleja do tego tej całej metafizyki, że ta medytacja to jakieś połączenie ze światem duchowym, przepływ chakry itd. Z czysto medycznego i psychologicznego punktu widzenia joga to dobre ćwiczenia relaksujące i rozciągające, poprawiające sylwetkę, postawę, zakres ruchu, działające dobrze na mięśnie, polepszające samopoczucie. Oczywiście są też inne
  • Odpowiedz