Wpis z mikrobloga

Gdy zobaczyłem, że jeden element do paczki, który zamówiłem na Amazonie, został wysłany z Wielkiej Brytanii, przestraszyłem się, że może nie dotrzeć na czas. Nie jestem przesądny, ale to chyba znak, że będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykopaka
Majku_ - Gdy zobaczyłem, że jeden element do paczki, który zamówiłem na Amazonie, zos...

źródło: Untitled-1

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Majku_

Nie jestem przesądny, ale to chyba znak, że będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

O człowieku to WER Komorniki to Poczta Polska. Powiem tak - wszystkie paczki jakie dostaje Amazon i dostarczają PP mają opóźnienia, ale tylko w PL xD paczka z UK/DE/ES idzie do PL w 2 dni, a potem na samych magazynach w PL kisi się 3 xD
  • Odpowiedz
  • 2
@Ka4az: tak, wiem, że to PP. To dodatkowy czynnik ryzyka, ale patrząc na znaki jestem pewien, że paczka dotrze na czas ()
  • Odpowiedz
@Ka4az: tak, wiem, że to PP. To dodatkowy czynnik ryzyka, ale patrząc na znaki jestem pewien, że paczka dotrze na czas ()

@Majku_: u mnie już po tylu skargach na PP amazon chyba wyłączył tego kuriera ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
O człowieku to WER Komorniki to Poczta Polska. Powiem tak - wszystkie paczki jakie dostaje Amazon i dostarczają PP mają opóźnienia, ale tylko w PL xD paczka z UK/DE/ES idzie do PL w 2 dni, a potem na samych magazynach w PL kisi się 3 xD

@Ka4az: nad tą paczką czuwa papież, nie kwestionuj jego potęgi bezbożniku
  • Odpowiedz