@WielkiNos w odwrotnej sytuacji gdzie to by jakis chłop zabił psa w swojej obronie to by mu życzyli śmierci i masowo stalkowali w necie żeby dowalić jak najbardziej
@WielkiNos: Kolejni odklejeńcy… Dlatego właśnie nie wchodzę już na fb od ponad dwóch lat a ostatnio dezaktywowałem. Tam nie ma już z kim porozmawiać. Na prawdę w morzu botów, shitposterów, trolli, predzej znajdę tu na wykopie osobę do rozmowy niż tam.
@WielkiNos: Gdzie jest jakaś zbiórka na terapię dla psiecka? Nikt nie widzi, że biedny piesek do tej pory może to przeżywać? Sam smak krwi jest bardzo stresujący dla piesków - mógł przypadkowo ugryźć dziecko a potem to już poszło.
@WielkiNos: psiary obwiniają dziecko, że zagryzł je pies ale spróbuj napisać, że jakiś zwyrol zgwałcił kobietę, bo szła w zbyt kusej sukience przez patologiczną dzielnicę to te same psiary cię zlinczują
@WielkiNos Miałem pitbulla jakoś 10-12 lat temu. Ten s---------k nie wpuszczał na podwórko nikogo oprócz domowników i kilku ludzi, których znał. Pod tym względem był to zajebisty pies ale pewnego dnia mu o------o i pogryzł sąsiadkę, która przyszła na gadulca więc go uśpiliśmy. Od tamtej pory mam Mastifa angielskiego i ten wygląda jak krowa a jedyne co jest w stanie zrobić to zalizać na śmierć, kot ma go dosyć bo wiecznie
@WielkiNos: mogło się to równie dobrze nie wydarzyć, za to komentarze psiarzy się wydarzyły. To jest dramat jak można wielbić psy ponad ludzi. Śliny nie starczy, by każdego z nich poczestować.
obwinianie ofiary, martwienie się o agresywnego psa, teksty, że przecież nic się nie stało i dzieci codziennie umierają.
To jest straszne.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #truestory #zakynthos #grecja #bekaztwitterowychjulek
źródło: temp_file3436285844259282615
Pobierzźródło: temp_file6148549104650327309
PobierzPatologia.
Mijasz takich ludzi na ulicy, masz ich za sąsiadów, pracujesz z nimi, podajesz im ręce.
Spytaj się kilku losowych ludzi co sądzą na ten temat, to dezaktywujesz wychodzenie z domu xD
@Sagittus: a właściciele na przymusowe leczenie psychiatryczne
(ಠ‸ಠ)