Wpis z mikrobloga

Łagodny pitbull przygarnięty przez rodzinę, który nie wykazywał żadnej agresji zagryzł 2 letnie dziecko. Psiarze żeby obronić za wszelką cenę pieska:

obwinianie ofiary, martwienie się o agresywnego psa, teksty, że przecież nic się nie stało i dzieci codziennie umierają.

To jest straszne.

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #truestory #zakynthos #grecja #bekaztwitterowychjulek
WielkiNos - Łagodny pitbull przygarnięty przez rodzinę, który nie wykazywał żadnej ag...

źródło: temp_file3436285844259282615

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: Kolejni odklejeńcy… Dlatego właśnie nie wchodzę już na fb od ponad dwóch lat a ostatnio dezaktywowałem. Tam nie ma już z kim porozmawiać. Na prawdę w morzu botów, shitposterów, trolli, predzej znajdę tu na wykopie osobę do rozmowy niż tam.
  • Odpowiedz
@WielkiNos co 2 letnie dziecko mogło zrobić 30 kg pitbullowi? Może się na niego rozpłakało. A to już jest atak, więc nie miał wyboru i musiał zagryźć.

Patologia.
  • Odpowiedz
@5KYN3T

Dlatego właśnie nie wchodzę już na fb od ponad dwóch lat a ostatnio dezaktywowałem.

Mijasz takich ludzi na ulicy, masz ich za sąsiadów, pracujesz z nimi, podajesz im ręce.

Spytaj się kilku losowych ludzi co sądzą na ten temat, to dezaktywujesz wychodzenie z domu xD
  • Odpowiedz
@WielkiNos Miałem pitbulla jakoś 10-12 lat temu. Ten s---------k nie wpuszczał na podwórko nikogo oprócz domowników i kilku ludzi, których znał. Pod tym względem był to zajebisty pies ale pewnego dnia mu o------o i pogryzł sąsiadkę, która przyszła na gadulca więc go uśpiliśmy. Od tamtej pory mam Mastifa angielskiego i ten wygląda jak krowa a jedyne co jest w stanie zrobić to zalizać na śmierć, kot ma go dosyć bo wiecznie
  • Odpowiedz