Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lexi20: @kingcel klasycznie. Brainlet patriota walczący o Polskę, pracujący za granicą i krytykujący Ukraińców za pracę za granicą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Scybulko proste chłopy z prostymi mózgami poddawani perswazji. Nie mają własnego "ja", często samotni i pomijani przez lepiej sytuowane otoczenie, więc ktoś inteligentny ze złymi zamiarami wziął ich jako mięso armatnie w zimnej wojnie.

Jak mieszkałem w akademiku, to były jakieś spotkania
  • Odpowiedz
@Scybulko: TiK tok? jeszcze jak pracowałem w kołchozach za najniższą, przed erą Tiktaka, to jego poglądy były jak najbardziej popularne, teraz tylko ich bardziej widać.
  • Odpowiedz
to niesamowite jakie zniszczenia poczynił tiktok w tym narodzie.

@Scybulko: tiktok? byłeś na głównej wykopu przez ostatnie 10 lat lub w komentarzach na FB lub największych portalach informacyjnych w Polsce? Onuce siały propagandę już 10 lat temu np. na Onecie, gdzie pisały, że zbrodni w Katyniu dokonali Niemcy, a PRL był git (to były najbardziej plusowane komentarze). Tiktok to tylko jedna z platform. Tam, gdzie jest opcja komentowania, tam onuce
  • Odpowiedz
@paragonik: Pracuje często z robolami ( bo sam jestem robolem xd ) i jak chłopaki kończą pierwszą flachę w sobote, to się zaczyna jazda, krzyczą Wyrzucić Ukraińców ! ale za mało IQ żeby przewidzieć jak to wpłynie na gospodarke. Co lepsi krzyczą że powinniśmy rozebrać z ruskimi Ukrainę, bo z ruskimi można sie dogadać. Ci ludzie istnieją i to w dużych liczbach, co widać po poparciu dle tej ruskiej szmaty
  • Odpowiedz