Wpis z mikrobloga

Odebrałem kartę Black Friday, w teorii mam dostawać dodatkowe kamienie i odłamki przy płatności. Rzuciłem okiem na bezcenne chwile i wygląda na to, że na tą nową kartę, punkty zbieram od nowa. Czy to nie powinno być tak, że wszystkie karty Zen'a są połączone i punkty wpadają do jednego koszyka za wszystkie dokonane transakcje? Nawet w aplikacji zen są dwie ikony Mastercard bezcenne chwile - jedna na karty PRO, druga na karty standard. Sugerowałoby to zbieranie punktów do jednego koszyka.

Chyba, że coś źle sprawdzam na stronie Mastercard bezcenne chwile?

#zen #mastercard #bezcennechwile
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Snowflake_: do tej pory mi punkty wpadały do jednego miejsca jeśli chodzi o karty zen pro.

Dzięki za przypomnienie o tej karcie Black Friday. Niby, że szansa na dodatkowe kamienie i i odłamki. A w pro normalnej też tego nie ma?
  • Odpowiedz
Punkty powinny wskoczyć lada moment. Mi już wskoczyły. Będą się naliczać razem. Nie mam natomiast na niej statusu premium (jeszcze).

Druga informacja to taka, że zwrócili mi kasę i dali miesiąc pro.

"Przekazałam już Twoją prośbę do działu finansów. Środki powinny wkrótce zostać zwrócone na konto ZEN. Dziękuję za cierpliwość w tej sprawie.
Ponadto, w ramach przeprosin za spowodowane niedogodności, aktywowałam bezpłatną miesięczną subskrypcję PRO na Twoim koncie."
  • Odpowiedz