Aktywne Wpisy

CzekoDonut +1991
źródło: BIOS_4812_481_33
Pobierz
stawo +220
Ostatni odcinek tego "Państwa w państwie" z udziałem Konfitury był intrygujący również z innego względu. Występujące w nim postaci są twarzą i zwierciadłem polskiego społeczeństwa. Jego przywary przybrały w tym programie namacalną postać i w sensie dosłownym mają ludzkie twarze.
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
źródło: wp
Pobierz

Chyba, że coś źle sprawdzam na stronie Mastercard bezcenne chwile?
#zen #mastercard #bezcennechwile
Dzięki za przypomnienie o tej karcie Black Friday. Niby, że szansa na dodatkowe kamienie i i odłamki. A w pro normalnej też tego nie ma?
źródło: 808ff0a0-e131-478a-9b38-38efad7b78e5
PobierzDruga informacja to taka, że zwrócili mi kasę i dali miesiąc pro.
"Przekazałam już Twoją prośbę do działu finansów. Środki powinny wkrótce zostać zwrócone na konto ZEN. Dziękuję za cierpliwość w tej sprawie.
Ponadto, w ramach przeprosin za spowodowane niedogodności, aktywowałam bezpłatną miesięczną subskrypcję PRO na Twoim koncie."
źródło: scaled_1000028950
Pobierz