Właśnie mirki przesłuchałem ostatnią część Harry'ego Pottera. Przeczytałem każdą część książki, filmy oglądałem też po kilka razy, a teraz stwierdziłem, że dla odmiany przesłucham sobie audiobook po angielsku. Mimo, że znam fabułę praktycznie na pamięć, to za każdym razem kontakt z HP wywołuje we mnie bardzo pozytywne emocje i przypomina mi o tym jak w dzieciństwie kolejne części czytała mi moja mama (z tego co kojarzę, to pierwszą część czytała mi jakoś jak miałem 2-3 lata). Niewątpliwie to ona zaraziła mnie pasją do Harry'ego, a te momenty jak czytała mi wieczorem przed snem są chyba najszczęśliwszymi wspomnieniami z mojego dzieciństwa. Czytajcie swoim dzieciom mirki - jestem przekonany, że będą Wam wdzięczne!
Przeczytałem każdą część książki, filmy oglądałem też po kilka razy, a teraz stwierdziłem, że dla odmiany przesłucham sobie audiobook po angielsku.
Mimo, że znam fabułę praktycznie na pamięć, to za każdym razem kontakt z HP wywołuje we mnie bardzo pozytywne emocje i przypomina mi o tym jak w dzieciństwie kolejne części czytała mi moja mama (z tego co kojarzę, to pierwszą część czytała mi jakoś jak miałem 2-3 lata).
Niewątpliwie to ona zaraziła mnie pasją do Harry'ego, a te momenty jak czytała mi wieczorem przed snem są chyba najszczęśliwszymi wspomnieniami z mojego dzieciństwa.
Czytajcie swoim dzieciom mirki - jestem przekonany, że będą Wam wdzięczne!
#harrypotter #ksiazki
źródło: temp_file3231161559207959304
PobierzA patronus przy nich chociaż wychodzi? ( ͡º ͜ʖ͡º)