Aktywne Wpisy

serio_serio +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

del855 +2
Taka mala ankieta, bo wiele osob upiera sie, ze Polacy kochaja wlasnosc, mieszkanie MUSI byc na własność (tzn najpierw na 30 lat kredytu, ale w ich głowach mieszkanie banku jesy ich, ale to juz zostawmy). Czy na pewno musi? Czy moze to efekt "uwarunkowan rynkowych"?
To weźmy konktetnie Warszawę, gdzie wg statsow mieszkanie 60m2 kosztuje 1 mln. Obecnie rata na takie mieszkanie na 30 lat to 6000zl. Plus oplaty w takim mieszkaniu.
TBS rzadko
To weźmy konktetnie Warszawę, gdzie wg statsow mieszkanie 60m2 kosztuje 1 mln. Obecnie rata na takie mieszkanie na 30 lat to 6000zl. Plus oplaty w takim mieszkaniu.
TBS rzadko
źródło: 1000042925
PobierzTo samo mieszkanie 60m2 kredyt 6000zl vs najem od panstwa 1500zl?
- Trudne sie trafilo 21.7% (48)
- Wole kredyt na swoje, choc pare razy drozsze 37.1% (82)
- Wole kilka razy tanszy najem od panstwa 41.2% (91)

Już większy respekt mam do kryptohazardzistów na dźwigni x50. Ci przynajmniej wiedzą, że z takim budżetem to albo grubo, albo wcale. A nie udawanie rekinów finansjery z portfelem jak skarbonka po komunii. Beka z was xD
#inwestowanie #gielda #kryptowaluty
Słyszał pan może o technologiach kwantowych?
@AnanasowyOcelot: w sęsie przejabać wszystko i żyć na pokaz? Czy może po prostu znaleźć sobie drogie hobby (nie musi być fajne, ma być drogie) gdzie każdą złotówkę co zostanie przewalasz.
Wiem wiem, jak się bawić to tylko CFD na XTB i jazda, a nie jakieś pseudo inwestowanie gdzie można zarobić grosze