Aktywne Wpisy

orgin246 +639
Fajny ten NOWY Switch 2, tak fabrycznie zapakowany i w ogóle nieużywany ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wy tam normalni jesteśćie @Media_Expert ?
Sprzęt z zwrotu/outlet jako nowy sprzedajecie i wysyłacie? Oczywiście zgłosiłem reklamację, ale fajne standardy tam macie.
#switch #mediaexpert #zakupy #nintendoswitch
Sprzęt z zwrotu/outlet jako nowy sprzedajecie i wysyłacie? Oczywiście zgłosiłem reklamację, ale fajne standardy tam macie.
#switch #mediaexpert #zakupy #nintendoswitch
źródło: 20251208_090402
Pobierz
Itslilianka +275
Widziałem, jak korporacje zabierają farmerom wodę, a potem ziemię, jak zmieniają Night City w maszynę do łamania ludzi, do drenowania ich z pieniędzy, ze szczęścia, z marzeń. #pcmasterrace #komputery #gry
źródło: temp_file8116698167179862606
Pobierz

![56 zł za kromkę chleba. W Krakowie już drożej niż w Monachium [CENNIK]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/dbdb4402278f1115de9b0e746b311507391e6cda9f18b300b02d92326ca3e3b5,q80.jpg)

Historie redpillowców, jakoby pójście na siłownie, albo kupienie fajnych ciuchów miałyby sprawić, że dana osoba nagle stanie się atrakcyjna bazują na błędnych założeniach. Oczywiście są takie historie, gdzie to wystarczyło i jest ich pewnie nawet sporo - ale te osoby nigdy nie były nieatrakcyjne same w sobie, tylko po prostu były zaniedbane. Jak jakiś dzieciak był ulany od pierwszej klasy podstawówki i nagle w liceum poszedł na siłke i od teraz nie może oderwać się od dziewczyn, to oznacza tylko tyle, że od zawsze był atrakcyjny, tylko po prostu sam nie wykorzystywał swojego potencjału.
Jak ktoś ma mordę jak Quasimodo, to choćby 10 lat tyrał na siłowni i ubierał się najmodniej jak to tylko jest możliwe, to koniec końców i tak będzie nieatrakcyjny.
Mało tego - to nie dotyczy tylko relacji damsko-męskich, ale ogółu relacji. Charakter w relacjach międzyludzkich jest ważniejszy niż wygląd, ale to wygląd determinuje czy w ogóle taka znajomość się rozpocznie. Najlepiej to widać właśnie w szkołach. Każdy, albo prawie każdy, miał w szkole jakiegoś ulańca, który był spoko ziomkiem i każdy go lubił, ale miało to miejsce tylko i wyłącznie dlatego, bo cała klasa była zamknięta ze sobą po 6-7h dziennie i miała czas, żeby się zapoznać. Gdybyś tego samego grubaska zamknął w sali z obcymi dzieciakami, to początkowo nikt nie będzie chciał z nim rozmawiać. Dopiero po czasie, gdy go lepiej poznają, to się z nim mogą zakumplować. Jak ktoś jest atrakcyjny, to tego problemu mieć nie będzie - wtedy dzieciaki same będą podchodzić i zagadywać, żeby tylko się z nim zakumplować już pierwszego dnia.
Dlatego, jeśli ktoś jest brzydki i nie udało mu się w czasach szkolnych zbudować silnej więzi z kolegami, takiej, która przetrwa życie po szkole, to jest over dla takiej osoby. W dorosłym życiu ciężko już o takie środowisko, żeby mieć czas, aby się z kimś na tyle zapoznać, żeby charakter mógł wkroczyć do akcji.
Są to rzeczy uniwersalne zarówno dla facetów, jak i kobiet, z taką różnicą, że jednak kobieta zawsze znajdzie jakiegoś orbitera, a facet będzie samotny.
#blackpill #redpill #przegryw
@Danzuo:
Ja też jestem zdziwiony, że wy zamiast zająć się czymś pożytecznym to biadolicie na okrągło te kocopoly