Wpis z mikrobloga

Cześć Wykopakowicze!

Jesteśmy w środku najbardziej emocjonującego etapu wykoPAKI: kompletowania, weryfikacji i wysyłek paczek, dlatego przychodzimy dziś z wskazówkami, które pomogą Wam i nam oszczędzić nieco czasu.

Podczas wysyłania zgłoszenia weryfikacyjnego prosimy Was o opis paczki. Im będzie on pełniejszy i konkretniejszy, tym szybciej będziemy mogli ją zweryfikować. Niejasności zmuszają nas do dopytywania lub odrzucania zgłoszeń, a to automatycznie wydłuża czas decyzji. Obecnie średni czas oceny to 05h 25m 18s, więc pomóżcie nam i sobie, przygotowując opis tak, aby odpowiedzi na kluczowe pytania były w nim od razu.

Idealny opis powinien zawierać po pierwsze listę elementów w paczce wraz z wartością, abyśmy bez wątpliwości widzieli, że paczka spełnia minimalny próg wartości (Lite 60 zł, Plus 120 zł, Gold 180 zł). Jeśli kupowaliście online, bardzo docenimy linki do produktów; jeśli stacjonarnie, nieocenione (choć nie wymagane) są paragony dokumentujące wartość. Pamiętajcie, że do wartości nie wliczamy produktów spożywczych i DIY.

Po drugie, w formułach Plus i Gold koniecznie napiszcie, na czym konkretnie polega personalizacja. Odnieście się wprost do opisu odbiorcy lub innych źródeł, jeśli informacja pochodzi ze stalkowania odbiorcy. W Goldzie liczy się ponadprzeciętna staranność i efekt wow, więc zadbajcie o to, by paczka nie była po prostu przeciętna - w tej formule Wasz odbiorca daje od siebie coś wyjątkowego i na to samo zasługuje z Waszej strony.

Po trzecie, podczas weryfikacji szczególną uwagę zwracamy na to, by przedmioty były nowe i nieużywane. Nie wyjmujcie przedmiotów z opakowań, nie zrywajcie folii, czy metek. Nowy produkt to produkt w stanie jak ze sklepu. Jedynym wyjątkiem jest sytuacja, gdy odbiorca wyraził zgodę na rzeczy z drugiej ręki. W takiej sytuacji pamiętajcie jednak, że przedmioty nadal muszą być pełnowartościowe i nie zniszczone.

Jeśli Wasz opis będzie kompletny, najpewniej obejdzie się bez dodatkowych pytań i szybciej dostaniecie zielone światło do wysyłki.

Wielu z Was bierze udział w zabawie kolejny raz z rzędu. Ile najkrócej czekaliście na weryfikację paczki?

#wykopaka
wykoPAKA - Cześć Wykopakowicze!

Jesteśmy w środku najbardziej emocjonującego etapu w...

źródło: c35a621dc85344f3

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ile najkrócej czekaliście na weryfikację paczki?

@wykoPAKA: ja czekałam niecałą godzinę. Widocznie moja paczka była tak zajebista, że wystarczyło 1 spojrzenie i chybaDabi mówi do Shyvany "Kochanie, odłóż ten bigos, mamy perełkę" ( ͡ ͜ʖ ͡)

żartuje ofc, pewnie po prostu się wpasowałam w godzinę.
  • Odpowiedz
Idealny opis powinien zawierać po pierwsze listę elementów w paczce wraz z wartością, abyśmy bez wątpliwości widzieli, że paczka spełnia minimalny próg wartości (Lite 60 zł, Plus 120 zł, Gold 180 zł). Jeśli kupowaliście online, bardzo docenimy linki do produktów; jeśli stacjonarnie, nieocenione (choć nie wymagane) są paragony dokumentujące wartość. Pamiętajcie, że do wartości nie wliczamy produktów spożywczych i DIY.

@wykoPAKA: Pytanko. Jeśli zamówiłem coś wydrukowanego w drukarce 3D. No
  • Odpowiedz