Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Varesi: Z jednej strony prawda bo pieniądze pod dostatkiem zabierają bardzo dużo stresu w życiu i ona właśnie do tego się odnosi. Z drugiej jednak strony pieniądze nie dają szczęścia bo mając już jakiś fajny majątek pokroju 100 mln zł można robić prawie wszystko i jeśli ktoś z takim kapitałem nie jest szczęśliwy to rozkręcając firmę lub inwestycje do np. 10 mld zł też raczej bardziej szczęśliwy nie będzie.
  • Odpowiedz
@Varesi: wątpię czy rzeczywiście spotkała kogoś prawdziwie bogatego, a nawet jeżeli, to że rozmawiał z nią o pieniądzach czy też rozmawiał w ogóle. Spodziewam się że trzymał ręce na jej głowie i stękał, i tyle z tego spotkania było.
  • Odpowiedz
@Varesi:
"Zakaz wstępu zakolakom"
it's over for norwoodcel ¯\(ツ)/¯

A tak serio, to to p0lczysko już było wyjaśniane na tagach. To j----a mizoandryczna insta - kołczka, co kręci korbą kobitom po 30, że czas na rozwód itp.. I jak widać (rzekomo) nieźle na tym zarabia. Dramat.

P.S. filtrów więcej niż w wodociągach
  • Odpowiedz
@Varesi: tak sobie przejrzałem jej filmiki, i ona mówi totalnie to co blackpill. Bez potrzeby czytania tagu balckpill jak przegrywy. Baby to jest fenomen, wiedzą co w trawie piszczy i o co biega. Tzn. jak któreś nie wiedzą to mogą sobie tutaj posłuchać xd. Są czady czady i czady podrabiańce, no i tutaj wyśmiewa ta babka takie ślepe lecenie na każdego czada tylko bo ni jest. Czyli że lepiej żeby
  • Odpowiedz
@Varesi: paradoksalnie pieniądze daja w c--j stresu przynajmniej dla mnie, kazdy tysiąc na moim koncie to kolejne zmartwienie każda inwestycja, każdy papier wartościowy, witaminka tylko konsumuje pieniądze, a nie je generuje dlatego kojarzą się jej z komfortem i przyjemnościami, dla mnie każda strata pieniądza wiąże się ze stresem i poczuciem straty XD nawet jeżeli kupie aktywo, dalej czuje się stratny bo ograbiłem się z płynności fianansowej
  • Odpowiedz