Wpis z mikrobloga

Czas na moją #pokapake z wyśmienitą zawartością od @stepniaczio

Paczka o dziwo przyszła w całości zawinięta w papier prezentowy, który prawie w 100% przetrwał trasę do paczkomatu – jedynie lekko rogi ucierpiały w kurierskich przygodach.

Po odpakowaniu ukazał mi się pięciostronicowy list napisany ręcznie! Dzięki wielkie za sposób jego napisania i całą treść! Uwierz, że nie miałem większego problemu z przeczytaniem go, bo mój charakter pisma jest podobny + dostałem szoku przy zdaniu napisanym wielkimi literami „gotowe jest lepsze od doskonałego” – przez chwilę miałem zwątpienie, czy nie popadłem w jakieś obłąkanie, bo prawie każda literka została napisana w sposób, jaki ja piszę przy większych literach :D.

W całej paczce znalazł się art book związany z trylogią Mass Effect, przyznam się – musiałem jeszcze przed napisaniem całości, trochę poprzeglądać go. Fajnie zobaczyć przykładowo jak wyglądał szkic początkowy postaci, a jego finalna wersja.
Kolejna jest książka – samotnie przeciw mrozowi, pozycja w przypadku RGPów moim zdaniem obowiązkowa, grywam wyłącznie w Zew Cthulhu i jako mistrz gry, czasem fajnie będzie móc odsapnąć od tworzenia scenariuszy, a skupić się na rozgrywce, gdzie to ja będę graczem :).
Mamy również grę Kroniki Zbrodni 1400 – jak o samych kronikach zbrodni słyszałem, tak dotąd nie miałem okazji zbytnio w jakiś z tytułów zagrać. Na pewno jeszcze w tym tygodniu myślę, że uda się rozegrać pierwszą potyczkę. Zapewne jeszcze dziś będę sprawdzał zasady jej, bo nie może być tak, aby ich nie zweryfikować już dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Kości metalowe do RPG! Jak dotąd używałem zwykłych kości, tak przy wzięciu tych, od razu czuć wagę rzutu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wyglądają bardzo ładnie, więc na pewno będą użytkowane – tylko przed tym będę musiał wyciągnąć zakurzoną matę pod nie, bo jednak stół może nie chcieć współpracować wytrzymałościowo.

Syropy do kawy na pewno zostaną prawidłowo spożytkowane, akurat w święta będzie trochę wolnego, więc czas będzie popróbować nowych wariantów kawy mrożonej :). A może też i wlecą jakieś ciepłe, aby móc rozpuścić przed czekoladę? :)
Piwko zostanie przetestowane w święta (brzmi, że smakowo będzie dobrze!), a zestaw adwentowy herbat będzie trzeba nadgonić, tak, aby pod koniec tygodnie zrównać się z datami, aby już do Wigilii odkrywać każdego dnia nowy smak :).

Bardzo dziękuję Ci za super prezent! Naprawdę widać w każdym elemencie, w liście, Twoje wielkie zaangażowanie. Jak czasem przychodzi myśl, czy warto jeszcze być odrobinę aktywnym na portalu, aby wziąć udział w zabawie – odpowiedzią są właśnie tak spersonalizowane paczki, warto! Frajda z tworzenia paczek i ich odbierania jednak robi swoje :)

Życzę Ci również Wesołych Świąt!

Czas lecieć przeglądać art book dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°).

#wykopaka
Himiodzio - Czas na moją #pokapake z wyśmienitą zawartością od @stepniaczio

Paczka o...

źródło: Wykopaka2025

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Himiodzio: @Zgrywajac_twardziela @Hitmonlee

Oczywiście typowy goyslop - giereczki komputerowe, fantasy,aby nie myślec o codziennych problemach i oczywiście dużo cukru - bo organizm dzisiejszego mężczyzny nie działa na ketonach, tylko na zastrzykach szybkiej glukozy. A potem "ojeju, cukrzyca!". Propsy za herbatę, ale też podana tak na kolorowo, bo wszyscy mamy otępione receptory dopaminy, tak?
#bekazwykopaki
  • Odpowiedz
Oczywiście typowy goyslop - giereczki komputerowe, fantasy,aby nie myślec o codziennych problemach i oczywiście dużo cukru - bo organizm dzisiejszego mężczyzny nie działa na ketonach, tylko na zastrzykach szybkiej glukozy. A potem "ojeju, cukrzyca!". Propsy za herbatę, ale też podana tak na kolorowo, bo wszyscy mamy otępione receptory dopaminy, tak?

@Roess: o k-----s, ostra odklejka XD
  • Odpowiedz