Aktywne Wpisy

hitxol +91

Poprosze_herbate +196
#szczecin wyszłam z domu na autobus.
Autobusy odwołane
Myślałam że nie dam rady do domu wrócić. Jedna, wielka tafla lodu
Autobusy odwołane
Myślałam że nie dam rady do domu wrócić. Jedna, wielka tafla lodu
źródło: 1000005322
Pobierz

Paczka o dziwo przyszła w całości zawinięta w papier prezentowy, który prawie w 100% przetrwał trasę do paczkomatu – jedynie lekko rogi ucierpiały w kurierskich przygodach.
Po odpakowaniu ukazał mi się pięciostronicowy list napisany ręcznie! Dzięki wielkie za sposób jego napisania i całą treść! Uwierz, że nie miałem większego problemu z przeczytaniem go, bo mój charakter pisma jest podobny + dostałem szoku przy zdaniu napisanym wielkimi literami „gotowe jest lepsze od doskonałego” – przez chwilę miałem zwątpienie, czy nie popadłem w jakieś obłąkanie, bo prawie każda literka została napisana w sposób, jaki ja piszę przy większych literach :D.
W całej paczce znalazł się art book związany z trylogią Mass Effect, przyznam się – musiałem jeszcze przed napisaniem całości, trochę poprzeglądać go. Fajnie zobaczyć przykładowo jak wyglądał szkic początkowy postaci, a jego finalna wersja.
Kolejna jest książka – samotnie przeciw mrozowi, pozycja w przypadku RGPów moim zdaniem obowiązkowa, grywam wyłącznie w Zew Cthulhu i jako mistrz gry, czasem fajnie będzie móc odsapnąć od tworzenia scenariuszy, a skupić się na rozgrywce, gdzie to ja będę graczem :).
Mamy również grę Kroniki Zbrodni 1400 – jak o samych kronikach zbrodni słyszałem, tak dotąd nie miałem okazji zbytnio w jakiś z tytułów zagrać. Na pewno jeszcze w tym tygodniu myślę, że uda się rozegrać pierwszą potyczkę. Zapewne jeszcze dziś będę sprawdzał zasady jej, bo nie może być tak, aby ich nie zweryfikować już dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Kości metalowe do RPG! Jak dotąd używałem zwykłych kości, tak przy wzięciu tych, od razu czuć wagę rzutu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wyglądają bardzo ładnie, więc na pewno będą użytkowane – tylko przed tym będę musiał wyciągnąć zakurzoną matę pod nie, bo jednak stół może nie chcieć współpracować wytrzymałościowo.
Syropy do kawy na pewno zostaną prawidłowo spożytkowane, akurat w święta będzie trochę wolnego, więc czas będzie popróbować nowych wariantów kawy mrożonej :). A może też i wlecą jakieś ciepłe, aby móc rozpuścić przed czekoladę? :)
Piwko zostanie przetestowane w święta (brzmi, że smakowo będzie dobrze!), a zestaw adwentowy herbat będzie trzeba nadgonić, tak, aby pod koniec tygodnie zrównać się z datami, aby już do Wigilii odkrywać każdego dnia nowy smak :).
Bardzo dziękuję Ci za super prezent! Naprawdę widać w każdym elemencie, w liście, Twoje wielkie zaangażowanie. Jak czasem przychodzi myśl, czy warto jeszcze być odrobinę aktywnym na portalu, aby wziąć udział w zabawie – odpowiedzią są właśnie tak spersonalizowane paczki, warto! Frajda z tworzenia paczek i ich odbierania jednak robi swoje :)
Życzę Ci również Wesołych Świąt!
Czas lecieć przeglądać art book dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wykopaka
źródło: Wykopaka2025
Pobierz@Himiodzio: od tego mireczka nie mogło być inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Pozdrawiam mojego Mikołaja z 2021 (。◕‿‿◕。)
Oczywiście typowy goyslop - giereczki komputerowe, fantasy,aby nie myślec o codziennych problemach i oczywiście dużo cukru - bo organizm dzisiejszego mężczyzny nie działa na ketonach, tylko na zastrzykach szybkiej glukozy. A potem "ojeju, cukrzyca!". Propsy za herbatę, ale też podana tak na kolorowo, bo wszyscy mamy otępione receptory dopaminy, tak?
#bekazwykopaki
@Roess: o k-----s, ostra odklejka XD
Bo akurat ten wpis jest przypięty na głównej xD
źródło: 1000028192
Pobierz