Aktywne Wpisy

peanut_whu +460
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
Finesta +451
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz

To tak jakbyś nie dowidział i ktoś Ci dał okulary oraz założył je, zobaczyłbyś prawdziwe kolory i wyraźny obraz, który nie pasuje do oczekiwań i jak świat też Ci mówił, że wygląda - ufałeś i ktoś cię wydymał bez mydła i mówił, że to co czujesz i widzisz to nie to co czujesz i widzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Zmiana wymaga burzenia starego porządku, a nie pudrowanie trupa jak redpille robią, czyli cope zachowując stary model z nowymi zmiennymi (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#blackpill #redpill
- agresywnych chodzacych we snie: (musze mocniej grindowac, tylko pewnosc siebie, pasek do spodni, prysznic, koszula, ja jestem zdobywca i podrywczem, wzrost i wyglad nie ma znaczenia"
- normalnych ktorzy nie maja IQ żaby gdzie powoli lampki sie zapalaja w mozgu: nie no az tak zle nie moze byc jak mowia blackpillowcy ale jeszcze chwile bede probowac
I zrób ten eksperyment z kilka razy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Twój model świata będzie się
To znaczy, że uroiłeś sobie chochoła w postaci "tez blackpillowych", pewnie jakieś skrajności albo absurdalne zlepki
@kaminarii: Na "znalezienie dziewczyny" pewnie nie, na bycie szczęśliwym - tak.
Nie zgadzam się z tym. Dziewczyny na apkach randkowych mają większy rozstrzał, jeśli chodzi o jakość matchy. Na pewno dostają też masę par obiektywnie brzydszych, ale z drugiej strony mają też pary, które są od nich lepsze. Taka laska 5/10 będzie miała powodzenie zarówno u s--------n 1/10 jak i u typów 6-7/10. Z drugiej strony facet 5/10 może liczyć w głównej mierze tylko na
Nawet OP tutaj wyjechał z dużo mniej filozoficzną tezą:
Chciałbyś te słabe podrywy, tą zalewającą ilość pochwał i boost do ego, że twoja baza wypadowa znajduje się tam na księżycu, a nie tu
Co jest twoim zdaniem tą rzeczą, której
@nevermoon: Ale blackpill nic nie mówi o znajdywaniu szczęścia czy byciu szczęśliwym. Mówi po prostu że ze słabymi genami, masz hard mode i zdecydowanie mniejsze szanse na 'rynku'. Tyle. A reszta to jest dopowiadanie czy przesadzanie, wraz z legendarnym 'it's over'.
@nevermoon: To tak się tylko wtrącę. Jeżeli mówisz że ty mach pary na tinderze, na apce która jest sama w sobie hardcore dla facetów w szukaniu znajomości, to cóż, nie dziwota że nie rozumiesz blackpilla. No bo jesteś w 'kategorii' normik+ czy
PS Typowa zagrywka normika - twój przypadek definiuje reguły, a nie na odwrót ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) To nie tak, że