Aktywne Wpisy

lubie-sernik +70
Jestem ostatnią noc w Tajlandii bo jutro lecę dalej. I mam kryzys.
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do

Soothsayer +52
źródło: 1000005259
Pobierz

@mike-johnston:
Nie wspomnieć o rosji to jeszcze nic, gorzej gdy Tusk ubolewał nad przelaną rosyjską krwią, a Komorowski chciał palić znicze na grobach czerwonoarmistów wyzywając jednocześnie Kaczyńskiego od rusofobów.
@Placi:
W porządku, 12 listopada już Tusk i Komorowski mogą płakać nad losem czerwonoarmistów, wtedy jest ok xD
Po zakończeniu wojny będziemy otwierali się na ponowny handel z nimi, więc nie warto w skrajność popadać. Niestety ruskie to nie Andora czy inne San Marino z którym można całkowicie uciąć stosunki.
@domp12: Mówienie, że to naziści ma sens, bo chodzi o podkreślenie zbrodniczej ideologii która do tego doprowadziła. Dzisiaj Niemcy nie są naziolskie i są naszymi przyjaciółmi. Warto zauważyć, że zabijali nie tylko naziści niemieccy ale tez faszyści rosyjscy (np. RONA), ukraińscy (np. banderowcy) czy litewscy (do pogromów, np. w Kownie).