Aktywne Wpisy
Grubapije +28
Bijcie masterczułki

piasek_w_spreju +24
My name is Pissesman and I'm from Beeftown (nazywam się Szczepan i jestem z Wołomina).
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
ale ta typiara dostaje ze związku pływackiego 500 tysięcy złotych rocznie (cały budżet związku to 9 milionów) xDD mieszka sobie w USA, czasem przyleci do polski na jakieś mistrzostwa gminy pierdziszów dolny żeby odbębnić, a tak to dosłownie dostaje pół miliona złotych rocznie za uprawianie hobby i brak konieczności chodzenia do pracy i wszystko z naszych podatków leci wtf xD
przecież to jest jakiś żart, co roku pół miliona tak naprawdę kompletnie po nic, po to żeby jeden człowiek mógł sobie realizować hobby i mieszkać gdzie się mu podoba. nie jestem z tych co uważają, że sport należy całkowicie odciąć z budżetu, ale to kurde za tyle kasy to jakimś juniorom lepszym można jakiś wyjazd raz na jakiś czas zasponsorować czy coś albo wyposażyć w sprzęt jakiś AZS, śmiech mnie bierze to wszystko
#sport #plywanie #bekazpodludzi #boldupy
źródło: Katarzyna-Wasick-ME-Budapeszt-1
PobierzLaska ma jskies medale z mistrzostw swiata i europy, byla na czterech olimpiadach, ma rekord Polski na 2 dystansach.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Katarzyna_Wasick
@chilon: Co jest równie głupie.
@yahoomlody: Panie op, przedstaw zatem listę twoich ulubionych sportów, które mogą brać dotacje. Bo nie wiem, które to sporty są hobby, a które nie są.
sporty mogą wszystkie, ale jedna osoba bierze pół banki rocznie + pewnie drugie tyle z żołdu jako żołnierz (żołnierz WP i mieszka w USA xD) żeby pływać w niszowych konkurencjach no super opłacalne, widać jak przenosi się to na medale na IO
@kremenaros: Najlepiej jakby żadne, a igrzyska nasterydowanych robotów odbywały się na ich koszt, tudzież sponsorów.
@PurpleHaze: doslownie w plywaniu na krotkim basenie 100 osob na clay glob xD
W zeszlym roku zdobyla