Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
który mod/część Gothica jest waszym numerem 1 ?
- Gothic 15.1% (8)
- Gothic 2 17.0% (9)
- Gothic 3 5.7% (3)
- Arcania hehe 1.9% (1)
- Kroniki Myrtany 22.6% (12)
- Mroczne Tajemnice 3.8% (2)
- Mam w dupie Gothica 34.0% (18)

Psiarze: dobrze, że rodzice tego nie dożyli! Jesteś ch jem! Jak tak można!!! Wstyd!!! Ty pajacu! Oby cię ... strzelił!
Wszystko to do człowieka, który nic złego nie robi. Nie on brał psa i się zobowiązywał nim opiekować. Psiarze nie wiedzą o nim nic, ale to nie przeszkadza go wyzywać i życzyć mu źle tylko dlatego, że nie chce psa.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #takaprawda
źródło: temp_file8356709250982096918
Pobierzźródło: temp_file7278105036896400586
PobierzPsiarze to podludzie. Oni nie kapują, że nikt poza nimi nie nienawidzi tych ich psynkow. Moja siostra wiele lat unikała wyjazdów wakacyjnych bo mieli psa, po tym jak zdechł nagle się okazało, że można jeździć.
Ja się pogodziłem, że nie każdy musi lubić moje dzieci, nie potrzebowałem
źródło: pora-umierac-tadeusz-drozda-na-facebooku
Pobierzźródło: temp_file7186694131582788049
Pobierz@peszek_leszek: Niektórzy to maja sposoby na rozrywkę, nie ma co...
wejdź na grupę dot. adopcji zwierząt
najeżdżaj na ludzi, którzy oddają zwierzęta do adopcji
just psiarze things
@Dajcie_zyc223: niestety nie, to psiarscy socjopaci, jeszcze piszą żeby mieszkanie oddał (najlepiej imxD)
- mieszkam w bloku i chcę psa
- ty ..uju, pies w bloku się będzie męczył, za mało miejsca, nie masz serca, obyś zdechł
- mieszkam w bloku i chcę oddać psa
- ty ..uju, nie masz serca, obyś zdechł
Za każdym jeb... razem xD