Wpis z mikrobloga

Zawsze nie rozumiem tych bęcwałów którzy przed przewróceniem kartki w np książce w czytelni, dokumentach albo w jakimś korpo czy urzędzie ŚLINIĄ PALEC (°° przecież to obrzydliwe! Dotykanie brudnych kartek i jeszcze samemu brudzenie ich swoją wydzieliną.. Dlaczego tak wiele ludzi ma gowno w mózgu że to robi? Przecież można odwracać kartki spokojnie, bez tego ślinienia jak jakiś flejtuch. Co za problemu muskać czy nawet pocierać o kartki palcami? Tak jak rozrzuca się ziarno ptakom albo rozsypuje cukier przy gotowaniu?
Sam mam takich rodziców i znajomych którzy ciągle tak robią i jest to okropnie obrzydliwe i niehigieniczne i jestem dumny że chociaż ja zakończę ten durny nawyk - ani nie będę ślinił palców, ani nie przekażę swoim dzieciom tej durnej komunistycznej body na ślinienie palców. I robią to najczęściej ludzie, co jeszcze podczas covidu pouczali innych żeby się szczepili xDDD hipokryci
#pracbaza #korposwiat #zalesie #czytajzwykopem #biblioteka #zdrowie #urojenianormikoidalne
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NatUtms: dlatego ja pierw wkładam palec do nosa. Jak juz jest mokry dopiero wtedy go używam do przewracania kartek. Myślę ze to dużo bardziej higieniczne dla mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz