Aktywne Wpisy

Viarus_ +157
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +6
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

Jestem w szoku, dlaczego? Skąd w ogóle ten pomysł? Czy ludzie nie widzą, co się stało z UK po Brexicie? Nie są świadomi naszego położenia geograficznego?
Powtórzę to raz jeszcze: jestem w szoku, przeraża mnie to i nie wiem jak sobie poradzić z tym uczuciem.
#ue #rosja #polityka #polska
źródło: image_picker_EEEFC621-E7AC-4011-A8DB-14D90B03534F-37998-0000298F4427B0C3
Pobierz@dron-z-nieba: z tego samego powodu dla którego wierzą jerzemu ziębie i kupują garnki jonizujące wode na prezentacjach.
Bo są głąbami
@SuperZenek: ale to coś ma się niby w organizacji UE zmienić na gorsze? jak niby?
Pamiętasz jak szybko przeszliśmy od nielubienia atomu do lubienia?
@dron-z-nieba: No co się stało? a jak już odpowiesz na to to powiedz czemu tak się stało? Co konkretnie brytania zmieniła po wyjściu z ue?
@dron-z-nieba: bo mają to w dupie że pojedziesz sobie na wakacje bez paszportu
Zaakceptuj to że każdy ma swoje zdanie i nie masz na to wpływu
Brexit też tak zorganizowano - stopniowo, powoli, aż zejdziemy do 50%