Aktywne Wpisy
JWP1 +54
#wroclaw XD to zdjęcie to nie jest jakaś opuszczona rudera, to zamieszkane mieszkanie na nowowiejskiej. Baba trzymała tam ze sobą gołębie luzem...
Foto- straż miejska z Wrocławia
Foto- straż miejska z Wrocławia
źródło: 1000008455
Pobierz
okoboji +108
dziewczyna z sexkamerek prosi aby jej tego nie przypominac bo to bylo kiedys
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-25 o 11.47.08
Pobierz

Siema mirasy. Obecnie korzystam z Beyerdynamics DT 700 Pro X jako moich głównych słuchawek. Główne przeznaczenie to gaming, media (filmy/seriale) i muzyka, czyli no można powiedzieć, że słuchawki do wszystkiego.
Problem w tym, że ze słuchawek robi się pas startowy na głowie i wokół uszu co skutkuje koniecznością mycia włosów przed każdym wyjściem gdziekolwiek, co jest dosyć denerwujące i nie za dobrze przekłada się na mój skalp, szybko się przetłuszcza przez ciągłe mycie.
Chciałbym przenieść się na słuchawki douszne ale jest to dla mnie zagadka. Chciałbym znaleźć słuchawki o podobnej jakości dźwięku jak te Beyery.
Co byście polecili? Pref. po kablu. Nie potrzebuję mikrofonu, korzystam z osobnego. Nie wykluczam zakupu jakiegoś małego DAC dongla. (3.5mm - USB-C czy coś).
Na reddicie polecają SIMGOT EM6L/Supermix 4 lub HIDIZS MP145.
Jakie są zdania ekspertów? Jest w ogóle na co liczyć przy IEMach, że uda się ogarnąć takiej samej jakości dźwięk jak w takich Beyerach bez wydawania kosmicznego hajsu?
https://youtu.be/HdH69viIbxg?si=wjYDe821jgw0RfHq
Wybierz sobie coś z tych, ja sam używałem do grania i nie wiem, jakoś słuchawki nauszne mają dla mnie potrafią precyzyjniej umiejscowić dzwięk w przestrzeni, z iemami mam tak że ten
Wiadomo, nie ma co oczekiwać że pchełki za 100 zł będą jakkolwiek grały chociaż blisko beyerów za 1000 zł, ale nie spodziewałem