Wpis z mikrobloga

Za dawanie kartek za pyskówki z sedzia należą się brawa. To powinien być standard, ale co z tego że w nast. Kolejce tego nie będzie.

#mecz #realmadryt
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niedoszly_andrzej: @Pituch Dajcie mi podobne video, gdzie kartki za takie coś dostają piłkarze Barcelony, bo od czasów Guardioli uchodzi im to na sucho kiedy cały zespół podbiega do sędziego i wywiera na niego presję, drąc się mu prosto w twarz.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@niedoszly_andrzej no właśnie. Ewentualnie jeśli kapitanem jest bramkarz to wyznaczony zawodnik z pola. Powinni to egzekwować. I dzisiaj egzekwował. Szkoda, że jego koledzy już nie będą i w tym jest problem.

Jeszcze bym dorzucił przepis jak w futbolu amerykańskim. Tam potrafią ukarać punktowo druzyne za to, że np. Zawodnik zbluzga sędziego
  • Odpowiedz
To powinien być standard

@Pituch: powinien być wręcz cennik i słowniczek. Nie byłoby, że sędzia, to urażona miękka faja, tylko za konkretne teksty konkretne kary. Mają kamerki, mikrofony, wszystko słychać. Wystarczy wyciągnąć i można karać

Prawo dyskusji z sędzią ma kapitan, a nie dowolny kopacz

@niedoszly_andrzej: chyba, że ma inny kolor skóry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@thority: prawda, ale ja jeszcze bardziej nie mogę patrzeć na gwiazdorów z Realu, którzy sobie do czerwonej kartki człapią, a jak ta następuje to nagle się okazuje, że można biegać, walczyć, jeździć na tyłku i nawet tworzyć zagrożenie pod bramką rywala. Trudny wybór, ale jednak tutaj murem za sędzia
  • Odpowiedz