Wpis z mikrobloga

#rolnikszukazony Z tego wszystkiego to najbardziej jestem zdziwiony, że Roland i Karolina jeszcze się zeszli i zerwali ze sobą na dwa tygodnie przed nagrywkami finałowego odcinka. Rolandowi będzie cięzko kogokolwiek znaleźć, nie wierzę, że wyciągnął wnioski.
- Agniecha podle potraktowała Krzysia robiąc mu nadzieję "bo były kamery", dobrze, że sobie jakąś inną znalazł
- Jak ostatnio myślałem, że Thermomix rzeczywiście coś planuje z Basią, tak po dzisiaj mam wątpliwości, nawet mimo tego, że niby są razem.
- Skalmar i Weronika jakoś mi do siebie nadal nie pasują i myślę, że to jebnie prędzej czy później.
- Arek i Julka raczej będą razem, strasznie do siebie pasują.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matkawielebna: niestety uważam tak samo. Albo będzie tak że Wera będzie mocno parła do ślubu, a on będzie w tym uległy, albo podzielą los równie spokojnych Dominiki i tego od papryki z poprzedniego sezonu i rozejdą się po paru miesiącach. Teraz Wera rozdaje karty ale wiele te zależy od tego jak została przyjęta przez Leszkę.
  • Odpowiedz
Z tego wszystkiego to najbardziej jestem zdziwiony, że Roland i Karolina jeszcze się zeszli

@RobieZdrowaZupke: siła wyglądu chłopa. Ona mu może i jeszcze ze trzy razy da szansę, jeśli on na to pozwoli xD. A tu mireczki co tydzień piszą brednie, że Roland jest przykładem, że nawet z dobrym wyglądem można wszystko z----ć przez charakter i gadkę. Tymczasem jego kandydatka rzuca i wraca do niego mimo wyraźnych red flagów już
  • Odpowiedz
Typ literalnie przyznał, że w zasadzie to całe "chodzenie" z Karoliną to był wynik błędnego i nieszczerego wyboru NA GOSPODARSTWIE (czyli 2-3 miechy przed nagraniem finału), a ona to znosi w sumie bez złości i wyrzutów

@BrockLanders:

Przecież była mocno wkurzona tym wyznaniem.
  • Odpowiedz