Aktywne Wpisy

Misticmac +75
#f1 mógłby ktoś w ścianę wjechać. Lance weź coś zrób

lord-nihilus +60
Długie ale julczysko ładnie opisało jak wygląda życie młodego czadoskiego, bujanie się od imprezy do imprezy w międzyczasie (i w trakcie) peklowanie wszystkich "koleżanek", kiedy jedna stroi fochy od razu wbija do innej czekającej w kolejce, wisienką na torcie jest branie od julczysk kasy na ćpanie.
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego

- Agniecha podle potraktowała Krzysia robiąc mu nadzieję "bo były kamery", dobrze, że sobie jakąś inną znalazł
- Jak ostatnio myślałem, że Thermomix rzeczywiście coś planuje z Basią, tak po dzisiaj mam wątpliwości, nawet mimo tego, że niby są razem.
- Skalmar i Weronika jakoś mi do siebie nadal nie pasują i myślę, że to jebnie prędzej czy później.
- Arek i Julka raczej będą razem, strasznie do siebie pasują.
@RobieZdrowaZupke: siła wyglądu chłopa. Ona mu może i jeszcze ze trzy razy da szansę, jeśli on na to pozwoli xD. A tu mireczki co tydzień piszą brednie, że Roland jest przykładem, że nawet z dobrym wyglądem można wszystko z----ć przez charakter i gadkę. Tymczasem jego kandydatka rzuca i wraca do niego mimo wyraźnych red flagów już
@BrockLanders:
Przecież była mocno wkurzona tym wyznaniem.