Wpis z mikrobloga

Staram się nie repostować wpisów z twittera, ale ten akurat moim zdaniem jest całkiem trafny. To jak w ostatnim czasie nasi prawacy się masturbują do Elona i reszty tej populistycznej zgrai to jest i zabawne, ale i straszne.

Od dwudziestu lat słuchałem, że Soros steruje wszystkimi krajami w europie i że lewactwo to nic tylko zniszczy ten świat, a tu wraz z Brexitem narobiło się populistycznych szkodników typu właśnie Musk, Tarczyński, Farage i tym podobne pokemony, którzy w imię polityki są gotowi poświęcić dany kraj, albo ład światowy.

#bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
okradzione - Staram się nie repostować wpisów z twittera, ale ten akurat moim zdaniem...

źródło: berkowiczoddajpatelniezłodzieju

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okradzione: niesamowite że z człowieka o majątku 100x mniejszym (Soros) robi sie diabła co chce zawładnąć światem xD Soros wziął się stąd ze Orban musiał znaleźć znaleźć sobie takiego wroga nr1 i padło na węgierskiego Żyda co podłapała Polska a o chłopie w USA nikt nie słyszał xd Musk ma zdecydowanie większe zapędy autorytarne niz jakos 90 letni dziadek xD
  • Odpowiedz
@okradzione Najlepsze, że oni w ogóle nie podejrzewają, że ta straszna kabała rządząca światem, przekupująca polityków i lobbujaca za swoim interesem skłócająca na że soba moze się składać właśnie z najbogatszych ludzi świata. Oni zawsze niewinni, winny jest ten gej czy Julka z tiktoka xd
  • Odpowiedz
  • 0
Soros wziął się stąd ze Orban musiał znaleźć znaleźć sobie takiego wroga nr1 i padło na węgierskiego Żyda co podłapała Polska a o chłopie w USA nikt nie słyszał xd

@szmichal: Nieprawda. Soros miał opinię szwarcharakteru w niektórych kręgach zanim Orban doszedł do władzy.

To najważniejszy
  • Odpowiedz
@okradzione: to hipokryci. Im zależy jedynie na tym żeby pchać do głowy każdemu swoją wizję świata.
Wizja Elona im współgra to chcą ją narzucić. A współgra im, bo hehe dojeżdża lewaków xd przy okazji śnią o tym, że jak założą kiedyś biznes paruweczkowy to zostaną następnym muskiem.
  • Odpowiedz
@BenAli: to tylko potwierdzenie to co napisałem. W 2008 jak postawiłeś shorta tez zarobiłeś miliardy dolarów kosztem amerykańskiego podatnika. W drugim masz jak byk "conspiracy theoris" na co nie ma pewnie dowodów.
  • Odpowiedz
  • 0
@szmichal: nie rozumiesz - ja nie piszę, czy był zły czy nie. Ja piszę, że był znany i miał złą famę.

Ty piszesz, że jego opinię wykreował Orban, a ja Ci daje przykłady na to, że był uznawany za szwarccharakter zanim Orban był u władzy. Niezależnie czy to prawda, czy nie - te teorie były. Przed rządami Orbana.
  • Odpowiedz
@xkajteqx: "Po prostu coś klika na X", a jednocześnie wydaje setki milionów dolarów na kampanie Trumpa, niemal otwarcie próbuje kupować głosy w wyborach lokalnych i dostaje specjalnie powołany urząd, za pomocą którego kradnie dane, do których nie powinien mieć dostępu. A teraz jeszcze nawołuje do rozwiązania UE - no ale to takie tam klikanie, które widzą setki milionów osób. Nie to co Soros, Król Cieni.
  • Odpowiedz
@okradzione: zawsze pisaliście żebyśmy założyli swojego Twittera i Facebooka. Jak mamy po swojej stronie miliarderów za prawica (nawet jak robią to dla zysku) to dlaczego nie założycie swojego portalu?
  • Odpowiedz
  • 0
@brednyk: A czy ja coś pisałem o portalu, albo kto gdzie ma się udzielać? Czytanie ze zrozumieniem to tak średnio co? I nie pisz o mnie jako wy, bo ja mówię za siebie. Nie potrzebuje przyklejać się do jakiejś sekty by pisać bzdury i by sekciarze poklepywali mnie po plecach.
  • Odpowiedz