Aktywne Wpisy

Życie bez dziecka jako chłop jest piękne po prostu, w #korposwiat wszyscy moi koledzy:
~ zostanę dłużej porobię jakieś nadgodziny (2 małych dzieci w domu)
~ teraz nie chce brać urlopu bo są ferie i wszyscy będą w domu
~ częste wyjazdy służbowe, ma dość atmosfery w domu
~ beciak, jeb€e na rodzinę nawet kasy na obiad nie ma bo żona kontroluje kasę siedząc w domu xDD
A
~ zostanę dłużej porobię jakieś nadgodziny (2 małych dzieci w domu)
~ teraz nie chce brać urlopu bo są ferie i wszyscy będą w domu
~ częste wyjazdy służbowe, ma dość atmosfery w domu
~ beciak, jeb€e na rodzinę nawet kasy na obiad nie ma bo żona kontroluje kasę siedząc w domu xDD
A

bArrek +45
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@NatUtms: WTF?
Po tym akapicie przestałem dalej czytać, bo co przecinek to kłamstwo
@NatUtms: Nie kłam. Tamowanie ruchu samochodowego po chodniku? A to dobry fikołek. Masz na to jakiś przepis? :)
@NatUtms: wskażesz taki filmik?
Chyba jedynie stalking trochę pasuje, ale skoro tak to konfitura tez powinien odpowiadać za stalking
Dalej nie odpowiedziales mi na moje pytanie. Najlepiej podaj przyklad z filmiku, bo poki co to sobie powymyslales jakies bzdury, bo komuś się słusznie niepodoba samochodowa samowolka po chodnikach i trawnikach.
@assninja:
Teraz nie ale widziałem wielokrotnie jak uderzał pięścią w maskę samochodu czy tak jakieś gwoździe upuszczał ale jak chcesz to za parę dni mogę znaleźć dowód
@NatUtms: jak ktoś go najezdza stojacego poruszajac sie po chodniku, to takie cos to wandalizm? moze jeszcze jak go potraci i przy okazji uszkodzi sobie zderzak, to tez wina Konfitury? :D
A to jest sytuacja 1:1 tylko zamiast pieszy blokujący samochód jest pieszy blokujący pieszego.
Jak samochód wyjeżdża z chodnika, garażu czy nie wiem kosmosu to automatycznie to staje się strefą ruchu i pieszy
@NatUtms:
źródło: image
Pobierz@NatUtms: absolutnie nie, jest absolutny zakaz jezdzenia samochodem wzdluz chodnika i tyle. Dom to bezsensowny przyklad. To auto w ogole
źródło: AA1ROYRi
Pobierz@NatUtms: Znam akurat ten przykład jak własną kieszeń. Na Sępolnie sytuacja jest dziecinnie prosta. Wyznaczyć tam Strefę Zamieszkania (D-40), wyznaczyć parkowanie na chodniku i problem będzie rozwiązany. Bo w tym momencie pieszy, który chce przejść po chodniku nie może tego zrobić bez wchodzenia na ulicę, a gdy na ulicy jest samochód to musi poczekać, aż ten samochód przejedzie, a gdy wymija sznur zaparkowanych samochodów, to