Wpis z mikrobloga

#polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji przeglądam sobie Xa i mimo wszystko jestem zaskoczony skalą poddaństwa i upodlenia konfedopisu i ich akolitów. Musk jawnie atakuje jedność europejską, jego reakcje podbijają Miedwiediew i Dmitriew. Czym w tym czasie zajmuje się konfedopis? Atakują Sikorskiego za to, że pocisnął Muskowi. Żaden z populistów w ogóle się nie odniósł do tego, że hasła Muska podzielają przydupasy putlera. Chorzy ludzie, pseudopatrioci, sługusy obcych wpływów, sprzedaliby ten kraj za to by Trump ich po plecach poklepał.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 124
@szychun niczego innego po głupich z konfy, i totalnych kretynach od Braunienki bym się akurat nie spodziewał. Im narracja już dawno się nie spina. Nie rozumiem jak można szczerze wierzyć w takie idiotyzmy. Ja wiem ,że Unia strzela sobie sama w łeb głupotami, jednak mimo wszystko nie ma chyba w świecie lepszego miejsca do życia.
  • Odpowiedz
@szychun mam nadzieję, że zbanują X w Europie. Gołym okiem widać, że Musk z pomarańczowym manipulują widocznością postów i narracją. Ja swoje konto już usunąłem, po tym jak zacząłem widzieć częściej wpisy o konieczności likwidacji uni z jakichś randomowych kont, niż posty obserwowanych.
  • Odpowiedz
@szychun: niestety odkąd strategia USA jest zbieżna z Rosją - USA i Rosja stają się partnerami. Więc nieszczęśliwie dla nas - konfa i PiS mają wspólny team który mogą wspierać. Szkoda że na szkodę Polski xd
  • Odpowiedz
@szychun: Też próbuję zrozumieć tę niekonsekwencję - swobodny dostep do broni, bo siła, honor, męskość, gotowość do walki, nie to co lewackie cieniasy w rurkach, a wystarczy że wujek Sam rzuci smaczek to rzucają się jak pieski na plecy, odsłaniając brzuch i próbując skomleć przyjaźnie po angielsku.
  • Odpowiedz