Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +88
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

Łysy z Miłośników 4 kółek poszedł inną drogą:
-kawałek ziemi na zadupiu
-postawił sobie 2 domy szkieletowe, gdzie budowa jednego wyniosła <100k
-garaż z warsztatem
-zostało mu kasy, to wywalił staw i miejsce na grilla
-ma gdzie parkować samochody
#mieszkanie #dom #nieruchomosci
źródło: image
PobierzCo lepsze?
@KrowkaAtomowka: a co on zbudował to na już, czy 10 lat to robił? :)
@luke-mat: To było 20 lat temu?
Dom szkieletowy kosztuje mniej więcej tyle samo, co murowany, zakładając, że nie stawiasz go osobiście.
@luke-mat: Był na wykopie kiedyś ziomek który własnoręcznie budował domek bez pozwolenia 35m2 i budowa MAŁEGO DOMKU, WŁASNYMI SIŁAMI wyniosła go coś koło 100k.
Coś ściemniasz
@wredny_bombelek: niee, skądże XDD