Aktywne Wpisy
Ciuralla1 +364
Czy można już oficjalnie powołać Darka Wasiaka 69 znanego również jako Darek Kutasiak, albo Osman II do panteonu najlepszych polskich postaci serialowych ?
#seriale #theofficepl
#seriale #theofficepl
źródło: IMG_4226
Pobierz
Nacho_Libre +24
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Nic tak nie irytuje mnie, jak sytuacja w której idę załóżmy do apteki, chce wziąć konkretna rzecz, a baba przede mną będzie zadawała 100 różnych pytań na temat suplementów.
Jakby nie można bylo samemu sie dowiedzieć i nie zawracac d--y. #zalesie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Może faktycznie ludzie dzielą się na dwa typy: na tych, którzy mają czelność traktować aptekę jak miejsce, gdzie można uzyskać poradę farmaceutyczną, zamiast po prostu rzucać pieniędzmi w ladę i uciekać, oraz na tych, którzy uważają, że wszechświat powinien kręcić się wokół ich pilnych potrzeb.
@tesknilam_: Miałem taką sytuację. Akurat nigdzie mi się nie śpieszyło, a w aptece tylko jedno okienko było czynne. Babka 20 min wypytywała o różne preparaty. A na koniec i tak nic nie kupiła.