Wpis z mikrobloga

Ludzie dzielą się na 2 typy: na tych, którzy wiedza czego chcą i na tych, którzy zameczaja swoja nieporadnością.

Nic tak nie irytuje mnie, jak sytuacja w której idę załóżmy do apteki, chce wziąć konkretna rzecz, a baba przede mną będzie zadawała 100 różnych pytań na temat suplementów.
Jakby nie można bylo samemu sie dowiedzieć i nie zawracac d--y. #zalesie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@tesknilam_: Albo baby, które urządzają sobie pogawędkę z kasjerką kiedy za nimi jest kolejka. Fajnie gdyby można było nosić kij bejsbolowy, i n---------ć takich ludzi.
  • Odpowiedz
@tesknilam_

Może faktycznie ludzie dzielą się na dwa typy: na tych, którzy mają czelność traktować aptekę jak miejsce, gdzie można uzyskać poradę farmaceutyczną, zamiast po prostu rzucać pieniędzmi w ladę i uciekać, oraz na tych, którzy uważają, że wszechświat powinien kręcić się wokół ich pilnych potrzeb.
  • Odpowiedz
Nic tak nie irytuje mnie, jak sytuacja w której idę załóżmy do apteki, chce wziąć konkretna rzecz, a baba przede mną będzie zadawała 100 różnych pytań na temat suplementów.

@tesknilam_: Miałem taką sytuację. Akurat nigdzie mi się nie śpieszyło, a w aptece tylko jedno okienko było czynne. Babka 20 min wypytywała o różne preparaty. A na koniec i tak nic nie kupiła.
  • Odpowiedz