Wpis z mikrobloga

@Anonymus03: tak ogułem to wydaje mi się że powinienes iść w stronę spożywania nadmiernej ilości pożywienia z estrogenem oraz zmniejszyć ilość pożywienia które dostarcza testosteron. Poczytaj o tym (niestety musisz przestać jeść cebulq)
  • Odpowiedz
@Anonymus03: Zacznij brać antydepresanty takie jak Asertin. Chociaz nie wie czy po czasie nie zmniejsza sie jego dzialanie, bo u mnie ze 3 miesiace bylo tak ze w ogole oglem nie walić, mimo ze wczesniej to robilem ze 2 razy dziuennie, ale gdzies tak od 2 tygodni znowu to robie xd Chociaz nie jest az tak dobrze jak kiedys, ale nadal
  • Odpowiedz
@Anonymus03

Nie ma żadnych sposobów, które nie miałyby skutków ubocznych tego wartych. Branie z takiego powodu psychotropów, blokowanie androgenów to długoterminowo rozwalanie sobie jeszcze bardziej zdrowia fizycznego i psychicznego. Zwalczając jeden problem, robisz sobie kilka kolejnych. Natura jest tu brutalna.
  • Odpowiedz
@Anonymus03: "Od razu po stawieniu sobie tego warunku w głowie: napisała do mnie stara koleżanka czy nie chcę wyjść na miasto w weekend, nagle na #tinder dostałem parę, na instagramie laska z którą pisałem zgodzila się na randkę."

Ok oski
  • Odpowiedz