Ile płacicie za wymianę opon we #wroclaw i okolicy? Jeżdze w jedno miejsce od lat i ostatnio cena skoczyła na 300zł za wymianę opon (przekładka opon na kołach alu 19 cali) i do tego płacę 140 za przechowanie gum przy każdej zmianie zimna/lato co daje razem dosyć sporą kwotę. Zastanawiam się czy w innych miejscach też tak ceny poszły w górę czy po prostu tak mnie kroją jako stałego klienta...
@stefan71: 300 PLN to drogo, ja zapłaciłem 220 za zmianę opon na 19 calowych felgach i wydawało mi się to bardzo drogo. W zasadzie co wizytę jest coraz drożej, zacząłem się zastanawiać czy nie kupić drugich felg i samemu nie wymieniać.
@orzeszkiziemne: Niby w dluzszym okresie wychodzi taniej, ale jak zmienisz auto to masz spore sprawdopodobienstwo, że będziesz musiał kupić kolejne felgi. Dodatkowo na wsrsztat i tak wypada skoczyć w celu wyrażenia.
@stefan71: ładnie cie kroją xD. Fakt ceny poszły w górę ale wiecej niz 200 zł to bym nie dał za wymianę i tyle bierze moj wulkanizator. A z tym przechowaniem to serio nie masz gdzie trzymać opon? XD
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
W zasadzie co wizytę jest coraz drożej, zacząłem się zastanawiać czy nie kupić drugich felg i samemu nie wymieniać.