Wpis z mikrobloga

Cześć prośba w imieniu kolegi,
Szukam kogoś kto stworzy prostą grafikę na logo firmy o nazwie JAKO-TADKO. Chodzi o to by tarcza szlifierki zastąpiła literę O tak jak na załączonym obrazku, z tym że chciałbym aby rękojeść i kabel szlifierki były skierowane pod napis. Tłem dla napisu niech będzie jakiś motyw budowlany, na zasadzie skrzyżowany ołówek z miarką budowlaną. Fajnie też jakby szlifierka była trochę bardziej realistyczna ale mimo wszystko dalej w stylu „cartoon”. A kolorystycznie żeby to wszystko pasowało do firmy DEWALT, czyli czarno żółte. Dajcie znać czy ktoś byłby w stanie to zrobić i za ile na priv.
Z góry dzięki
#grafika #grafikakomputerowa #logo #firma
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szil97: Podstawowe pytanie. Nie mając zielonego pojęcia o projektowaniu graficznym dlaczego uważasz, że ten pomysł na logo jest taki wybitny? Zawsze mnie ciekawiło skąd klienci biorą taką pewność siebie.
  • Odpowiedz
@Logytaze: kiedyś się też zastanawiałem co miała na myśli pani, która nazwała swój katering "U leniwej Danuty". Przecież nawet jakbym chciał to bym nie zamówił nic u niej. Tu to samo "jako tako" ci zrobię...
  • Odpowiedz
@Szil97: Założyłem, że zależy ci na dobrej identyfikacji wizualnej firmy i uważasz ten pomysł za dobry. No chyba, że firma jest sąsiada, którego nie lubisz i umyślnie takie zlecenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@makrofag74: Wincyj AI. Internet wytrzyma.
  • Odpowiedz