Aktywne Wpisy
UmbertoDalleMontagne +723
Nienawidze, ku*wa, hindusów i chciwych niemieckich patałachów z wierchuszki naszego #korposwiat. Przenieśli dział IT od utrzymania wewnętrznych systemów do Indii. Chłopaki z tego Taj Mahal technology team dostali misje w Q4'25 - migrację firmowej kadrowo-płacowej bazy danych do nowego systemu. Wiadomo, że takich rzeczy nie robi się na danych używanych na bieżąco. Oni też to wiedzieli, więc operowali na kopii jak bóg Butter Chiken przykazał. System udało się wdrożyć

żaden nie chciał odpuścić xD #polskiedrogi

O czym mówi Misiek, kiedy mówi o nowej sprawie założonej KS Bielskiemu? Musiałem coś przespać. Jest jakieś nagranie z tego?
Nie chodzi mi o rozprawe tylko o nagranie z eventu za który została X Bielskiemu założona sprawa.
Czemu dopuszczacie do tego, że ktoś, oskarżając innego wierzącego, idzie do pogańskiego sądu, zamiast przyjść po pomoc do świętych?
Czy musicie oskarżać się przed niewierzącymi? 7 Już samo procesowanie się między wierzącymi jest godne potępienia. Dlaczego nie chcecie raczej doznać niesprawiedliwości i krzywdy?
Tymczasem to wy krzywdzicie i wyrządzacie szkodę innym wierzącym!
Kajam się, chciałem w ramach pokuty wysłać autorskie zdjęcie bazyliki baranowskiej (z 2022 roku, nigdy nie publikowane!!!) ale niestety wygląda na to, że na wszystkich jest moja morda