Wpis z mikrobloga

#wroniecka9
O czym mówi Misiek, kiedy mówi o nowej sprawie założonej KS Bielskiemu? Musiałem coś przespać. Jest jakieś nagranie z tego?
Nie chodzi mi o rozprawe tylko o nagranie z eventu za który została X Bielskiemu założona sprawa.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wszystko zgodne z duchem Ewangelii:

Czemu dopuszczacie do tego, że ktoś, oskarżając innego wierzącego, idzie do pogańskiego sądu, zamiast przyjść po pomoc do świętych?
Czy musicie oskarżać się przed niewierzącymi? 7 Już samo procesowanie się między wierzącymi jest godne potępienia. Dlaczego nie chcecie raczej doznać niesprawiedliwości i krzywdy?
Tymczasem to wy krzywdzicie i wyrządzacie szkodę innym wierzącym!
  • Odpowiedz
@SmutnyStefan: Jeżeli chodzi o słynne pobicie pałką to wydaje mi sie, że lore był taki, ze panieksiądz mówił, ze coś tam z łysym nagrywali podczas akcji ale nie pokażą bo nie. Więc żadne nagranie zapewne nie istnieje. A sprawę można założyć bez nagrania bo dlaczego nie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kapiusek: Nie chodzi o pobicie pałką. Chodzi o pyskówkę niedawną - księdza Bielskiego i chyba jakichś dwóch (?) wiernych po modlitwie przed kościołem, wskutek której wielebny pozwał ksiedza Bielskiego i też własnie nie wiadomo za co - chyba za przeszkadzanie w modlitwie ale nie jestem pewien. Była już rozprawa i chyba sąd to olał - odddalił pozew (?) właśnie nie ma pewnosci względem niczego, bo chyba nikt dokładnie nie wie
  • Odpowiedz
@SmutnyStefan: O, to przeoczyłem w ogóle to wydarzenie. No cóż, w takim razie dokładnie nie wiadomo. Może papież baranowski coś wspomniał, ale to trzeba by przesłuchać godziny wydobywania jego róznych odgłosów. Myślałem, że uniwersum jest martwe i nikt już zbytnio nie śledzi.

Kajam się, chciałem w ramach pokuty wysłać autorskie zdjęcie bazyliki baranowskiej (z 2022 roku, nigdy nie publikowane!!!) ale niestety wygląda na to, że na wszystkich jest moja morda
  • Odpowiedz