Wpis z mikrobloga

@Horrorystyczny_Demon_Pagona: moim zdaniem microdosing nie działa w przeciwieństwie do pełnych dawek. U mnie pełne dawki dały wyraźną, długoterminową poprawę nastroju, stabilizację emocjonalną i redukcję szkodliwych nawyków, microdosing natomiast co najwyżej przedłużył ten afterglow.
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: miałem już trochę doświadczeń psychodelicznych i każde z nich było unikalne. Nie po każdym występowały długotrwałe korzyści, ale sumarycznie wszystkie te doświadczenia bardzo pozytywnie wpłynęły na moje życie. Nie będę Ci polecał niczego w tej kwestii, bo to nie tylko nieodpowiedzialne, ale też nielegalne, sam musisz zdecydować.
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: microdosing to bajki komercyjnie mambo jumbo, jest raptem jedno badanie które ani nie mówi że pomaga ani że szkodzi. Mało tego było efektywnie bez grupy kontrolnej, ludzie potrafili rozpoznać czy dostają placebo czy psylo. Makro dawki mają większe oparcie w badaniach. Mi osobiście pomogło, czy całkowicie to nie ale od przeszło roku nie miałem myśli magicznych, ani nie wpadłem w totalna apatię. Bardzo pomogło na leki, ale utrzymało się
  • Odpowiedz
i można powiedzieć, że działały antydepresyjnie

@Jakis_Leszek: Zauważalnie, czy na granicy placebo? Jakiś mirek wklejał legitne badania z pubmedu chyba, że microdosing np. golden teacher nie działają lepiej od placebo. Ale palcebo potrafi czynić cuda, wiem o tym xD Muszę sobie kupić growkita, ale to na wiosnę dopiero, bo w chacie mam 16-17 stopni i troche za zimno byłoby dla nich.

A tripa na 3-5 g też planuję, kiedyś jadłem trufle z
  • Odpowiedz
Co robiłeś podczas tripów?

Mój pierwszy trip w maju 2017 na 100ug 1P-LSD(jeszcze wtedy był legalny w Polsce) był w naturze, łąki, las, tam gdzie wysadzałem materiały wybuchowe xDD Jak pojechałem na tym kwasie pojeździć, to wydawało mi się, że ulica paruje i że tiry to pociągi i driftują bokiem. miałem kiedyś trip raport z NAJLEPSZEGO tripa na 250ug buddha blotter. Chciałbyś? Tylko nie wiem gdzie to mam.

Ogólnie tripy wspominam wspaniale, a najlepszy
HorrorystycznyDemonPagona - >Co robiłeś podczas tripów?

Mój pierwszy trip w maju 201...

źródło: budda

Pobierz
  • Odpowiedz