Aktywne Wpisy

MonazoPL +78

peanut_whu +210
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz

Kiedyś przechodziło mi przez głowę, żeby sobie wziąć ale potem spotykałem się z dziewczyną, która miała samca wyżła w kawalerce i ten pies był ciągle kulą u nogi, zabierał masę czasu i ograniczał swobodę, więc szybko się wyspowiadałem z tego pomysłu.
#psy #psiarze
@wujekstaszy: normalność? Na wypoku? Pan żeś adresy pomylił
@DryfWiatrowZachodnich: zapewne stąd się wzięło powiedzsnie
"małe dziecko, mały kłopot.
duże dziecko, duży kłopot"
@wujekstaszy: No i odkąd ludzie mogą podejmować decyzję, to przestali mieć dzieci.