Aktywne Wpisy

Apaturia +286
Prezent, który może uratować życie. Pająk darownik przedziwny (Pisaura mirabilis) jest znany z tego, że podczas zalotów samiec wręcza samicy podarunek - zazwyczaj jest to smakowita zdobycz, taka jak mucha lub inny owad, starannie zawinięta w warstwy jedwabnych nici. Podarunek ten ma za zadanie odwrócić uwagę samicy i zmniejszyć prawdopodobieństwo, że zalecający się samiec zostanie przez nią potraktowany jako pokarm.
Kiedy samica przyjmuje prezent i zaczyna go "rozpakowywać", próbując przegryźć się
Kiedy samica przyjmuje prezent i zaczyna go "rozpakowywać", próbując przegryźć się
źródło: Pisaura_mirabilis
Pobierz
chomikgumiok +768
#mediolan2026 #heheszki
Jak patrzę na te dyscypliny na torze saneczkarskim:
-zjeżdżasz na sankach
-zjeżdżasz na sankach z kolegą
-zjeżdżacie na dużych sankach w 4
-zjezdzasz na dół głową xD
Jak patrzę na te dyscypliny na torze saneczkarskim:
-zjeżdżasz na sankach
-zjeżdżasz na sankach z kolegą
-zjeżdżacie na dużych sankach w 4
-zjezdzasz na dół głową xD

Kiedyś przechodziło mi przez głowę, żeby sobie wziąć ale potem spotykałem się z dziewczyną, która miała samca wyżła w kawalerce i ten pies był ciągle kulą u nogi, zabierał masę czasu i ograniczał swobodę, więc szybko się wyspowiadałem z tego pomysłu.
#psy #psiarze
@mandanda: nie.
@wujekstaszy: oczywiscie posiadanie dzieci wyciaga mase pieniedzy - tylko ze to co opisujesz to poczatkowy etap. Dziecko dorasta, relacja sie zmienia, daje "cos od siebie", a po nawet najbardziej inteligentnym psie trzeba
Mógłbym się też pobawić pogłaskać rzucić patyk, na swój sposób lubię pieski mimo że jestem hej terem psiarzy na tym tagu. sęk w tym że szybko by mi się to znudziło a codzienne zbieranie gówna by zostało.
@mandanda: xDD niezły mental, godny menela spod sklepu
Samo zrównywanie posiadania psa z posiadaniem dziecka jest pomyleniem totalny
A co dopiero wartościowanie tego
@wujekstaszy: Nie wiem, z podobnego powodu nie posiadam dzieci.
Na dnie oceanu w Rowie Mariańskim są rurkowce...One żyją sobie wygodnie od milionow lat, i żyją sobie.
@xray2304 Mam wrażenie, że Wasze argumenty od kilku postów są tylko o robieniu gówna.
@mandanda No i super, jesteś z tego powodu zadowolony i nikt nie ma prawa tego podważać. I nikt nie musi próbować zrozumieć dlaczego tak postępujesz, bo to nic złego.
W mojej rodzinie też są tacy co nie mają zwierząt. Przy okazji robisz trochę dobra bo ma
źródło: IMG_5607
Pobierz