Aktywne Wpisy

fff112 +40
Czy dobrze rozmiem, że są tutaj ludzie który uważają, że krytykowanie tych kobiet to jest zło, nagonka i nie powinno się tego robić?
Wy jesteście zdrowi na umyśle?
#epstein
Wy jesteście zdrowi na umyśle?
#epstein

serio_serio +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kiedyś przechodziło mi przez głowę, żeby sobie wziąć ale potem spotykałem się z dziewczyną, która miała samca wyżła w kawalerce i ten pies był ciągle kulą u nogi, zabierał masę czasu i ograniczał swobodę, więc szybko się wyspowiadałem z tego pomysłu.
#psy #psiarze
@mandanda: ponieważ lubią zwierzęta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wujekstaszy ponieważ jest to sprawa społeczeństwa i jako że człowiek nie żyje sam tylko w społeczeństwie powinien też na jego dobro patrzeć. Ci którzy się zastanawiają po co inni mają dzieci i sami ich nie mają będą pierwsi na starość korzystać z usług obecnych dzieci innych ludzi chodząc do lekarza, zamawiając zakupy czy nawet nie wychodząc w ogóle
@Casuel tak aż widać to na twarzach mijanych rano na spacerze psiarzy, którzy znudzeni snują się w żółwim tempie nad szukającymi miejsca do srania a potem napinającymi się do wypróżnienia kundlami.
@wujekstaszy ale jak sobie zrobi jest dla społeczeństwa bardzo korzystne czego nie można powiedzieć o psach.
@mandanda: NPC