Wpis z mikrobloga

Moim ulubionym momentem w tym uniwersum było jak jakiś widz mu wysłał sól wulkaniczną za kilkadziesiąt złotych za 200 gram a ten klaun użył jej jako pasty bhp

XDDDDDDDDD

#odyn
twixster - Moim ulubionym momentem w tym uniwersum było jak jakiś widz mu wysłał sól ...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Dejwor: tak, ktoś wcisnął kilkugroszówkę w psiego kloca xD Odyn uznał że to zasadzka hejterów, chociaż ja podejrzewam że pewnie jakiś pies po prostu zjadł monetę.
  • Odpowiedz
@twixster: Sam nie wiedziałem do czego to służy, ale z tego co tu widzę to użył jej poprawnie.
Sól wulkaniczna (czarna sól) ma zastosowanie
kulinarne (dodaje potrawom smaku umami, wędzonki, jajecznego posmaku, idealna do dań wegańskich, ryb, warzyw, dekoracji), kosmetyczne (peelingi, kąpiele relaksacyjne, oczyszczanie skóry, łagodzenie problemów skórnych)
Więc z kogo de.il, chyba z ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak już musisz się o coś
  • Odpowiedz
  • 1
@beer_man: oczyszczanie skóry (peeling) to nie mycie rąk z olejów po grzebaniu w silniku. Zabieg kosmetyczny to nie zabieg higieniczny XD

Kolejne pudło centrali z sosnowca (dąbrowy górniczej), ale niczego innego się nie spodziewałem biorąc pod uwagę, że tam z higieną na bakier wszyscy są
  • Odpowiedz
  • 0
@beer_man: mocny argument, ale w sumie nie spodziewałem się niczego mądrego po kimś kto wyzywa od debili myśląc, że oczyszczanie skóry to mycie rąk xD
  • Odpowiedz