Hej Mirabelki i Mirki (。◕‿‿◕。) To już nasz piąty rok z rzędu z wyjątkowym #rozdajo ★ Akurat na nadchodzące #swieta :) Do wygrania komplet biżuterii - delikatnych listków DĘBU wykonanych ze srebra pr. 925, pokrytych 18 karatowym złotem. Detale są zaprojektowane z botaniczną precyzją. Rózga, to marka, którą prowadzimy, z produktami zaprojektowanymi u nas od A do Z wykonanymi w Polsce z polskich kruszców. Łącząca technologię i techniki rzemieślnicze.
Zasady są standardowe, zostawiamy plusa a maszyna wybierze spośród Was jednego zwycięzcę. Ogłoszenie wyników w niedzielę ok. 13:00, wysyłka na mój koszt. ( ͡º͜ʖ͡º)
I kolejna tradycja - mam dla Was kupon rabatowy. Na hasło: „mirek24” wskakuje rabat -7% w sklepie ważny przez cały grudzień.
BU wykonanych ze srebra pr. 925, pokrytych 18 karatowym złotem. Detale są zaprojektowane z botaniczną precyzją.
Rózga, to marka, którą prowadzimy, z produktami zaprojektowanymi u nas od A do Z wykonanymi w Polsce z polskich kruszców. Łącząca technologię i techniki rzemieślnicze.
@deckard89: Są mega. Moja żona się lubuje. Ja jako ogrodnik zawodowy - stawiam na takie motywy.
@MojaMatkaJeZiemniaki: Nasze wyroby mają wybity znak imienny zarejestrowany w urzędzie probierczym. To oznacza, że my jako wytwórcy, odpowiadamy za jakość, próbę i pochodzenie srebra. W social mediach pokazujemy czasem kulisy procesu, od pokazania czystego srebra do obróbki produktu, zapraszam :)
To już nasz piąty rok z rzędu z wyjątkowym #rozdajo ★ Akurat na nadchodzące #swieta :) Do wygrania komplet biżuterii - delikatnych listków DĘBU wykonanych ze srebra pr. 925, pokrytych 18 karatowym złotem. Detale są zaprojektowane z botaniczną precyzją.
Rózga, to marka, którą prowadzimy, z produktami zaprojektowanymi u nas od A do Z wykonanymi w Polsce z polskich kruszców. Łącząca technologię i techniki rzemieślnicze.
Zasady są standardowe, zostawiamy plusa a maszyna wybierze spośród Was jednego zwycięzcę. Ogłoszenie wyników w niedzielę ok. 13:00, wysyłka na mój koszt. ( ͡º ͜ʖ͡º)
I kolejna tradycja - mam dla Was kupon rabatowy. Na hasło: „mirek24” wskakuje rabat -7% w sklepie ważny przez cały grudzień.
Pełną ofertę znajdziecie na:
Sklep: link do sklepu online
#bizuteria #las #handmade #okazja #prezent
źródło: KARUZELA-SWIETA-08
Pobierz@deckard89: udowodnij
Edit: a teraz przeczytałem komentarze, że srebrne. Poczekam na złoto
Nom. Wzorowany na Krzyżu Rycerskim Krzyża Żelaznego z Liśćmi Dębu ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: KRKZ-LDS-1939-1
Pobierz@deckard89:
Są mega. Moja żona się lubuje. Ja jako ogrodnik zawodowy - stawiam na takie motywy.
@wojtoon: Bardziej na patkach SS Gruppenfuhrera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000018223
Pobierz