Aktywne Wpisy

Mantusabra +4
ciekawe kim jesteście w ogóle eh

Anck-Su-Namun +21
Swoj cały wolny dzień spędziłam na oglądaniu Igrzysk od rana ¯_(ツ)_/¯
#mediolan2026
#mediolan2026
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Trudno opisać słowami jakie wrażenie zrobiła na mnie paczka od Mirasa. To co widać na zdjęciu jest trafione w punkt. Natomiast to co Mirek odwalił jako personalizację przechodzi ludzkie pojęcie! Chapeau bas i kłaniam się w pas! W ostatnim zdaniu opisu napisałem, że mam takie dziwne marzenie, żeby kiedyś zostać zahibernowanym i obudzić się na statku kosmicznym eksplorującym wszechświat (o ile nie odłączą naszego serwera symulacyjnego). I tak oto w liście dowiaduję się, że właśnie obudzilem się na pokładzie BIAŁKOV-ONE (dołączony zajebistej jakości blueprint - leci w oprawę i na ścianę przy biurku!). Do tego 9 stron streszczenia 2025 - 2137 oraz life-manual nowego życia w przyszłości. Stary, jesteś genialny! Totalnie mój sci-fi vibe połączony z abstrakcyjnym, czasami absurdalnym poczuciem humoru, futurystycznymi pasjami i pracą. A przy tym wszystkim jestem dadgamerem z długą historią grania w RPG.
A i jeszcze jedno. Nie wierzę w zbiegi okoliczności. Zobaczcie na nazwę pliku zdjęcia. To nie jest ustawka. I niech mi ktoś powie, że nie żyjemy w symulacji!
W komentarzu więcej fot wrzucę :)
źródło: IMG_2137
Pobierzźródło: IMG_2138
Pobierzźródło: temp_file658523951585070286
Pobierzźródło: image
PobierzPS. To też moja pierwsza wykopaka więc tym bardziej jestem pod wrażeniem.
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzAż się cały zestresowałem jak to zobaczyłem, bo paczka którą przygotowałem nie jest ani w 1/10 tak zajebista...
Paka rewelacja, @Horvath gratsy za pomysłowość!