Aktywne Wpisy

skrytek +1538
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
baemaj +53
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

@michal-buszownik: Sarkazm, tak, tak?
@2339: tylko nie mają tego za darmo (np. Fundusze Norweskie)
@Brutus66: I ty myślisz, że Polska bez Unii, była by w Schengen? Była by tam gdzie Ukraina, Białoruś, Mołdawia, Gruzja, Turcja itd.
nagle polska ja wyjdzie z unii to stanie się drugą rosją XD
Wolność podróżowania (pkt 1) też nie musi być zależna od uni europejskiej.
Ale ogólnie fakt faktem dużo byśmy stracili (w szczególności gospodarczo) na wyjściu z uni
@Brutus66: Polska nie jest roSSiją, Ukrainą, Białorusią, Turcją, Mołdawią, Gruzją DZIĘKI Unii. Czego nie rozumiesz? Poznałeś tajemnicę i "wyłączyłeś tv, a włączyłeś myślenie" więc najwyższa pora ¯\(ツ)/¯
No właśnie nie, może podróżować dzięki swobodzie przepływu osób w UE. Układ z Schengen likwiduje jedynie kontrole graniczne i wprowadza wspólny system wizowy dla obywateli państw trzecich, już niedługo dodatkowo uszczelniony przez EES.
Nie ma możliwości, by Polska była stroną Układu z Schengen bez członkowstwa w UE.