Aktywne Wpisy

fremmm +23
Ja wystarczy ze se wlacze odszranianie i po 5 min samocjodnocieka woda, a Wy musicie lopatowac skrobaczka swoje smieszne #samochody na wegiel czy tam parowozy xD zal mi Was #motoryzacja
źródło: 20260306_072343
Pobierz
gerwazy-oko +143
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#motocykle
@11mariom: akurat śliska trawa to straszny szit, a po drogach polnych zdecydowanie wygodniej się jeździ jednak czyms innym niż sportem, jedno to wjechać a drugie to jeździc...
@KasparowGaming wg mnie dobrze kombinujesz. To też zależy, bo jak nie zależy Ci na osiągach na czarnym, to możesz sobie nawet kupić cf
@tomasz-aleksander-barania: tenera jest fajna, ale powinna być tańsza, na szutry i takie tam, to cf Moto wydaje się idealne, a na asfalcie będzie więcej frajdy. Jeszcze bak to ma też chyba jak KTM, waga pewnie od t7 dużo nie odbiega, a pewnie jeszcze ma tempomat jak znam Chińczyków. Przewagę tenera na pewno
Oba moje póki co, ale 411 idzie do brata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KasparowGaming: też tak mówiłem na początku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 20250615_133908
PobierzCzy jak kupie nowy to nie będzie mi szkoda męczyć go w terenie. Druga sprawa jest taka że to jednak blisko 100 koni i 200kg co przy braku doświadczenia w jeździe poza czarnym będzie powodowało że będę się