Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: Może dlatego że przeciętny człowiek zna odrobinę historię albo ją pamięta albo przeczytał jakąś książkę o dawniejszych czasach. Dzięki temu wie jak lekko pracuje w porównaniu do dawnych przeciętnych ludzi.
  • Odpowiedz
  • 108
@trach: no ale to jest takie pierdzielenie w stylu o inni maja gorzej to ja mam sie cieszyc z tego co mam xd równie dobrze moge powiedziec ze ludzie pierwotni duzo mnie pracowali od nas bo w sumie nie pracowali tylko polowali i tyle
  • Odpowiedz
@Henson_: jak dwa tygodnie?
Każdy kto studiował albo ma staż dłuższy ma 26 dni roboczych. Ciągiem to będzie ze 36 albo i lepij (bo weekendy i święta często)

Możesz ponad miesiąc bez przerwy siedzieć w domu, w czym problem?
  • Odpowiedz
Możesz ponad miesiąc bez przerwy siedzieć w domu, w czym problem?

@SzalonyOgorek: jak ci przelozony pozwoli. a to raczej sie nie wydarzy, ciagiem raczej 2 tygodnie mozna zazwyczaj
  • Odpowiedz
@Henson_ niektórzy mają pracę która lubią, sprawia im przyjemność i w sumie nie odbierają tego jako pracy.... to też jest jakieś rozwiązanie
  • Odpowiedz
@Henson_: po co przeciętnemu chłopu dużo wolnego? Co ty robisz w tym czasie? Dwa razy w roku się skoczy raz nad Bałtyk, raz do Zakopanego synek i starczy. Przeciętny chłop robi do emerytury, potem dwa lata nudzenia się i trumna.
  • Odpowiedz
  • 7
@jegertilbake: ja sie zgadzam ze bycie natalistą jest egoistyczne ale jak popatrzeć na to głębiej to wszystko co robimy w tym zyciu jest egoistyczne ale chociaz nie sprowadza się jednostki nowej żeby cierpiała. jem mięso tez z egoistycznego powodu bo jest zdrowe i daje siłe mięsnie i lepszą cerę dbam o np sylwetke zeby byc lepszym od innych wszystko na tym swiecie jest prawie egoistyczne
  • Odpowiedz
@Henson_: No to antynatalista zauwaza, ze w zwiazku z powyzszym nie ma sensu tego s----------a dalej ciągnąć i nawet jesli chce dziecko to go nie robi z uwagi na rozum i godność człowieka.
  • Odpowiedz
@Henson_: bo wiele osob lubi to co robi plus sie rozwija. Jak robisz za najnizsza w kolchozie i nic z tym nie planujesz zrobic to faktycznie perspektywa nie wyglada za ciekawie
  • Odpowiedz