Czy dużo jest odwoływanych przylotów w Krakowie przez mgłę? Ktoś tego doświadczył? To jest tak, że codziennie lub co drugi dzień wieczorem jest ta mgła i robią przekierowanie czy to tylko podczas mocnej mgły?
Jest lot do Krakowa 22.12 z lądowaniem o 23.30 i się zastanawiam czy nie wziąć dużo droższego lotu z wakacji, który ma przylot o 11 rano.
@famir96: ło panie... na balicach w nocy/wcześnie rano w zimie prawie nic nie jest w stanie normalnie wylądować i kierują do Pyrzowic albo nawet na Okęcie jak katowice zapchane
@PiersiowkaPelnaZiol: w trakcie lotu mówią przez glosniki że z powodu warunków na lotnisku lecą do pyrzowic i tam będzie podstawiony autobus do krakowa. Zdarzylo mi sie tez jechac 23.12 w nocy z okęcia autobusem 7 godzin bo katowice tez odmówily xD
@famir96: chodzi mi o to, lądowanie w krk to tam luz, ale wylot czy są wstanie np powiedzieć parę h przed że wylot jednak z warszawy/katowic (i trzeba jakoś tam dotrzec)
@PiersiowkaPelnaZiol: a dobra, zrouzmialem przylot. Wylot to troche gorzej. Ale to wtedy z tego co słyszałem podstawiają autobus do katowic. jaka linia?
@famir96: koleżanka leciała rano do Barcelony dzisiaj i bez problemu, ja dzisiaj do Sztokholmu ale popołudniu też bez problemu, ale Alicante Kraków znowu kręcił się nad Pszczyną więc różnie bywa, Kraków to kapryśne lotnisko.
@famir96: jak zależy Ci na wyjeździe to zimą nigdy z/do Krakowa od godz 18 do 10 rano. Katowice, Ostrawa, Wrocław, Rzeszów lub odwołanie. Do wyboru do koloru. Ja dziś leciałem do Ameryki Środkowej lufthansa i kupując bilet pół roku temu w tej samej cenie wziąłem Wiedeń choć musiałem tam dojechać i spać. I decyzja dobra bo lufthansa lot rano odwołała, nie poleciałbym na wakacje. Jak wizz to może Katowice pasują?
Jest lot do Krakowa 22.12 z lądowaniem o 23.30 i się zastanawiam czy nie wziąć dużo droższego lotu z wakacji, który ma przylot o 11 rano.
Gdzie mogą przekierować? Katowice czy gdzieś dalej? Linia wizzair.
#loty #krakow #balice #podrozujzwykopem #wizzair #ryanair
źródło: image
PobierzWylot to troche gorzej. Ale to wtedy z tego co słyszałem podstawiają autobus do katowic. jaka linia?
źródło: image
PobierzI decyzja dobra bo lufthansa lot rano odwołała, nie poleciałbym na wakacje.
Jak wizz to może Katowice pasują?