@RobertPupica: najgorsze że z tego opisu nic nie wynika to stek bzdur bez żadnego sensu lepiej żeby napisał "jeździ skręca hamuje nowy akumulator" jak normalny człowiek ale to przerasta takiego geniusza
@RobertPupica: Nienawidzę AI z tego powodu. Nie wniesie to żadnych nowych informacji, za to rozwlecze to tekst 10-krotnie i do tego czasami sobie coś uroi.
@RobertPupica to już jest opcja dostępna na serwisach ogłoszeń. Ludzie dopłacają aby na podstawie zdjęć wygenerować opis, którego nikt nie czyta bo przegląda tylko zdjęcia.
@525tds to może to ze zdjęciami jest dopiero zapowiedziane. Tak czy siak opis z AI ma minimum sensu, bo potem i tak ktoś użyje wtyczki aby to podsumować przez AI
@RobertPupica: Dzisiaj mi pomógł napisać pisemko gdzie pierwszy raz może wygram z przewoźnikiem od ubezpieczenie xD zaczął rzucać paragrafami jak łysy warkoczami. Przyspiesza googlowanie.
@RobertPupica: człowieku, pół roku citroena z przegrzewającym się silnikiem sprzedawalem. Zmieniałem opis, cenę i guwno. Poprosiłem chata o podrasowanie ogłoszenia i w sumie to dużo nie zmienił, bo najwięcej to ja zmieniłem podbijając na pierwotne 6000 i następnego dnia baba przyjechała kupić (⌐͡■͜ʖ͡■)
Przyjechała, obejrzała, posłuchala ostrzeżenia o silniku i że kontrolka się pali, jazdy próbnej nie chciała 🥸
@RobertPupica: xD
@RobertPupica: to samo mówiłem o swojej byłej
Poprosiłem chata o podrasowanie ogłoszenia i w sumie to dużo nie zmienił, bo najwięcej to ja zmieniłem podbijając na pierwotne 6000 i następnego dnia baba przyjechała kupić (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przyjechała, obejrzała, posłuchala ostrzeżenia o silniku i że kontrolka się pali, jazdy próbnej nie chciała 🥸