Wpis z mikrobloga

• 17
@taxi_driver92: no nieźle, myślę że tym wpisem wywołała trochę do tablicy earl gray ale przede wszystkim pozostałe dwie ekspertki:)

W skrócie laska pisze: ten program jest niemoralny i nie chce się pod nim podpisać jako psycholog. Czytaj: ten kto w nim występuje jako ekspert zgadza się z jego niemoralnym formatem:)

No ja jeśli miałabym wciąż być ekspertką po takiej wypowiedzi mojej koleżanki po fachu na pewno napisałabym jakieś sprostowanie i
  • Odpowiedz
@taxi_driver92: niestety, ale to wygląda na ostatnią próbę ratowania wizerunku w zawodzie psychologa. To, co pokazali podczas tego sezony nie miało nic wspólnego z pracą nad relacją. Być może wiele działo się poza kamerami, a produkcja tak to pocięła, że one też wyszły na niekompetentne. Jedno jest pewne, mleko się rozlało, a w tej edycji za dużo było wątpliwości samych uczestników, a teraz jeszcze ekspertki co to tego , w
  • Odpowiedz
@galicjanin: A ile minut łącznie była pokazana w programie, pewnie koło 4, wystrojona przygotowana do występów a i tak jej tam nie ma, tylko twarz kojarzona z programem więc dostaje hejt.Atencjyna kobieta, chciała dobrze wypaść wizerunkowo i się chwalić współpracą z TVN a tu klops więc daje nogę.
  • Odpowiedz
@taxi_driver92: no to jak zwolnił im się etat i robią to dla dymów to niech wezmą tego "eksperta" którego wycięli 2 sezonu temu. To już będzie upadek kompletny. Ale bym oglądała.
  • Odpowiedz
@taxi_driver92: a ja tam mysle, ze to dobry program pod wzgledem tego, ze zaburzone osoby moga na siebie spojrzec z perspektywy trzeciej osoby i jak sa kumate to zmienia swoje zachowanie. A jak nie to zostana influencerami.
  • Odpowiedz
@taxi_driver92: wiecie co, jeżeli nagle zarówno uczestnik, jak i ekspert odchodzi z programu twierdząc, że produkcja przegięła z manipulacją i oglądamy taki sezon, jaki oglądamy, wszyscy widzieli co się tam odwalało. to ja uważam, że to są znaki, że produkcja naprawdę tym razem przegięła. W poprzednich sezonach mogło być coraz gorzej, ale dawało jeszcze radę a pewnie w tym roku dostali taką śrubę na wyniki oglądalności, że po prostu przegięli
  • Odpowiedz
@krotka_pilka

@taxi_driver92: no nieźle, myślę że tym wpisem wywołała trochę do tablicy earl gray ale przede wszystkim pozostałe dwie ekspertki:)

W skrócie laska pisze: ten program jest niemoralny i nie chce się pod nim podpisać jako psycholog. Czytaj: ten kto w nim występuje jako ekspert zgadza się z jego
  • Odpowiedz
jeżeli nagle zarówno uczestnik, jak i ekspert odchodzi z programu twierdząc, że produkcja przegięła z manipulacją

Właśnie sobie uświadomiłam, że ponieważ montaż odbywał się PO rezygnacji Maćka, a jest to chłopak prostoduszny dosyć i naiwny, to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby się okazało, że po jego rezygnacji - żeby odebrac mu wiarygodność - montaż całego materiału z nim został tak poprowadzony, żeby od pierwszego odcinka cała Polska uznała go za przewrażliwionego
  • Odpowiedz