Aktywne Wpisy

Dogecoin +440
#rozdajo #gry #pc #battlefield6
Kupiłem Battlefield 6 jakiś czas temu, żeby pograć z kuzynem. Niestety los miał inne plany ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Kuzyn wpadł w nieszczęśliwy wypadek, oszczędzę wam może szczegółów, ale w skrócie: wylądował w szpitalu na kilka tygodni, operacja, rehabilitacja, dramat… jego zdrowie jest teraz najważniejsze, więc wspólne granie musiało zejść na dalszy plan.
Przez to wszystko trochę odechciało mi się grać
Kupiłem Battlefield 6 jakiś czas temu, żeby pograć z kuzynem. Niestety los miał inne plany ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Kuzyn wpadł w nieszczęśliwy wypadek, oszczędzę wam może szczegółów, ale w skrócie: wylądował w szpitalu na kilka tygodni, operacja, rehabilitacja, dramat… jego zdrowie jest teraz najważniejsze, więc wspólne granie musiało zejść na dalszy plan.
Przez to wszystko trochę odechciało mi się grać
źródło: bf6
Pobierz
PodniebnyMurzyn +14
Dajcie poprosim jakiś pomysł na ścianę w sypialni. Goła jak święty turecki.
#majsterkowanie #wystrojwnetrz #mieszkaniedeweloperskie
#majsterkowanie #wystrojwnetrz #mieszkaniedeweloperskie
źródło: 1d277efe71fc4478b603cc039018659b
Pobierz

#slubodpierwszegowejrzenia
źródło: 1000013145
Pobierzźródło: 1000013144
Pobierzźródło: 1000013143
PobierzW skrócie laska pisze: ten program jest niemoralny i nie chce się pod nim podpisać jako psycholog. Czytaj: ten kto w nim występuje jako ekspert zgadza się z jego niemoralnym formatem:)
No ja jeśli miałabym wciąż być ekspertką po takiej wypowiedzi mojej koleżanki po fachu na pewno napisałabym jakieś sprostowanie i
Właśnie sobie uświadomiłam, że ponieważ montaż odbywał się PO rezygnacji Maćka, a jest to chłopak prostoduszny dosyć i naiwny, to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby się okazało, że po jego rezygnacji - żeby odebrac mu wiarygodność - montaż całego materiału z nim został tak poprowadzony, żeby od pierwszego odcinka cała Polska uznała go za przewrażliwionego