Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Melkovva_ +1
Z czym macie największy problem w życiu?
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Początkowo jako spawacz/monter, później trochę w kontroli jakości, następnie jako technolog, po ukończeniu studiów projektowałem oprzyrządowanie i uchwyty do robotów spawalniczych.
Teraz nadal to robię, ale dodatkowo nadzoruję cały proces spawania zrobotyzowanego, czyli projektuję przyrządy, wykonujemy je, programuję robota, dobieram wszystkie parametry i kontroluję proces, optymalizuję go i kontroluję jakościowo końcowy detal.
Na umówie mam jeszcze stanowisko technologa/konstruktora, ale od nowego roku HR chce zmienić mi stanowisko na inżyniera… ale, sami nie wiedzą jakiego:) myślałem może nad Inżynier Procesu i Robotyzacji, co o tym myślicie? Może jakiś łamaniec z konstruktorem?Może macie jakieś porady co fajnie i przyszłościowo wyglądałoby w CV? #praca #pracbaza #mibm #studia #studbaza #automatyka #robotyka #inzynieria #rozwojosobisty #spawalnictwo #spawanie #rekrutacja
Za dużo osób tutaj pisze tylko po to żeby pisać.
@JonWelder: "inżynier robotyzacji produkcji" albo coś w ten deseń - z jednej strony odpowiada rzeczywistości, a z drugiej jest wystarczająco ogólne, żeby w razie zmiany branży mogło być podkładką pod doświadczenie.
@JonWelder: branża w zasadzie dowolną. Jakikolwiek przemysł musi się robotyzować, jeśli chce przeżyć w Europie.